Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Λάζιτς: «Φαβορί για Final Four ο ΠΑΟ»

Εκ των φαβορί να φτάσει στο Final Four χαρακτήρισε ο Μπράνκο Λάζιτς τον Παναθηναϊκό, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ο Ερυθρός Αστέρας να κάνει απόψε την έκπληξη στο ΟΑΚΑ.

Λάζιτς: «Φαβορί για Final Four  ο ΠΑΟ»
Ο Μπράνκο Λάζιτς αντιλαμβάνεται πως ο Ερυθρός Αστέρας είναι το αουτσάιντερ στον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εγκωμιάζει τους «πράσινους», αλλά δεν καταθέτει τα όπλα.

«Έχουμε πολύ δύσκολο έργο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας και τις απουσίες των Γιόβιτς και Ντάνγκουμπιτς που ειδικά τελευταία έπαιζαν πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχει χάσει μόνο ένα ματς εκεί. Είναι ξεκάθαρα το φαβορί, αλλά δεν ήρθαμε σαν πρόβατα επί σφαγή. Θέλουμε να δείξουμε αντίδραση μετά τις δύο ήττες μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε στον σερβικό Τύπο ο Σέρβος φόργουορντ.

«Πέρσι χάσαμε δύο ματς στο νήμα. Στο Βελιγράδι ηττηθήκαμε στην παράταση, ενώ στο ΟΑΚΑ χάσαμε στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έχει αλλάξει πολύ από πέρσι κι έχει νέο προπονητή, ο οποίος είναι δεδομένης αξίας. Είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four», πρόσθεσε ο 26χρονος άσος.

Όσο για το… συναπάντημα με τον μέχρι πέρσι συμπαίκτη του, ΝτεΜάρκους Νέλσον, ανέφερε: «Θα είναι παράξενο να παίξουμε με αντίπαλο τον Νέλσον. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και πολύ ικανός αμυντικός. Ο Σλότερ και ο Μπλουμς είναι σπουδαίοι σουτέρ, ενώ στη ρακέτα υπάρχουν παίκτες όπως ο Γκιστ και ο Μπατίστα. Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: