Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Θωρακίζεται» ο Παναθηναϊκός!


Κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ασφάλεια της αποστολής του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΟΦΗ που μυρίζει… μπαρούτι κάνει η πράσινη ΠΑΕ. Οι σκέψεις Αναστασίου για την ενδεκάδα.

«Θωρακίζεται» ο Παναθηναϊκός

Όπως και να’ χει, ο κίνδυνος ακόμη κι ακραίων αντιδράσεων σε βάρος της αποστολής είναι μεγάλος, ενώ ήδη έχει απαγορευτεί η μετακίνηση και παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενη το κλίμα που επικρατεί έχει εκφράσει την ανησυχία της κι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες (όσες τουλάχιστον περνούν από το χέρι της) για να «θωρακίσει» την ομάδα στο διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι της στο Ηράκλειο, μέχρι να αναχωρήσει για την Αθήνα. Έχει ήδη ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας και θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όχι μόνο στη διάρκεια του αγώνα, αλλά επίσης πολύ πριν και μετά από αυτόν.

Σκέψεις για ενδεκάδα

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακουφίστηκε βλέποντας τον Πράνιτς να δείχνει έτοιμος για το ματς με τον ΟΦΗ. Κι αυτό γιατί η παρουσία του θα ήταν αναγκαία λόγω της επικείμενης μετάθεσης του Ζέκα στο δεξί άκρο της άμυνας για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μπούρμπου, από τη στιγμή που και ο Τριανταφυλλόπουλος θα παίξει σαν στόπερ δίπλα στον Σίλντενφελντ λόγω καρτών του Ταυλαρίδη. Έτσι ο Πράνιτς θα πλαισιώσει τον Λαγό μαζί με έναν εκ των Νίνη ή Ατζαγκούν, ενώ στην επίθεση Πέτριτς και Μπεργκ δείχνουν «σίγουροι», με την τρίτη θέση να παίζεται ανάμεσα σε Κλωναρίδη, Καρέλη και… Μαυρία.

*Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ίσως και μέχρι το Σάββατο να γίνει το sold out.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: