Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Επιστρέψαμε στο σπίτι μας»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος. Μίλησε μεταξύ άλλων για τον χώρο στη Τούμπα που δόθηκε στους βετεράνους της ομάδας αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον χώρο στη Τούμπα:
«Ο χώρος είναι ιδανικός. Υπάρχει ο χώρος του γραφείου αλλά και ο χώρος που συνεδριάζουμε. Χρειάζονται κάποια χρήματα για να το τελειοποιήσουμε αλλά η αίθουσα είναι πολύ καλή. Μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Οι βετεράνοι είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ και αν δεν τιμήσεις την ιστορία δεν έχεις μέλλον. Ήταν μια βραδιά που ήμασταν όλοι εκεί μαζεμένοι. Ήρθε και ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Ζήσης Βρύζας σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτό το επιδιώκαμε χρόνια και χρειαζόταν. Δεν γινόταν να συνεδριάζουμε σε καφετέριες. Με υπομονή και πίεση τα καταφέραμε. Τον πρώτο λόγο είχε ο Α.Σ και μετά η ΠΑΕ».
Για τις επόμενες εκλογές των βετεράνων:
Οι επόμενες εκλογές είναι στις 18 Φεβρουαρίου και αν δεν έχουμε απαρτία θα πάμε στις 25 Φεβρουαρίου. Επί της θητείας μου ως πρόεδρος πήραμε και τον χώρο για να βλέπουμε τα παιχνίδια αλλά και αυτόν τον χώρο για να συνεδριάζουμε. Στις εκλογές δεν γνωρίζω πόσοι θα κατέβουν. Δεν είναι μόνο το διοικητικό συμβούλιο αλλά είναι ελεύθερο για όλους τους βετεράνους να συμμετέχουν.
Για τους λόγους που δεν πήγε ο Γιώργος Κούδας:
« Με τον Γιώργο έχω τηλεφωνική επαφή. Τον έχω καλέσει πάρα πολλές φορές αλλά απέχει. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αλλά έχει προσωπικά θέματα. Αν είναι πικραμένος με την διοίκηση δεν πιστεύω πως είναι πικραμένος με τους βετεράνους. Θα μπορούσε όσο του επιτρέπει η δουλειά του να είναι κοντά στην ομάδα των βετεράνων. Εμείς είμαστε ανοιχτοί πάντα».
Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:
 «Η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν εντυπωσιάζει. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που ζητάμε από τον ΠΑΟΚ. Ο στόχος που είχε μπει ήταν λάθος και είχαμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη χωρίς να δούμε το ρόστερ που έχουμε. Πρέπει να βλέπεις ποια είναι η ομάδα και πόσο μπορεί να αντέξει. Η ευθύνη δεν είναι ενός αλλά χωρίζεται σε πολλά μέρη. Στην ομάδα τελευταία δεν βλέπουμε πάθος και αγωνιστικότητα από τους ποδοσφαιριστές».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: