Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ντόρτια όπως παλιά!! (video)

Δεν ήταν όσο εύκολο δείχνει το 4-2, αφού η Μάιντζ την ζόρισε, όμως το τέλος ήταν γλυκό. Με ηγέτη τον Ρόις, η Ντόρτμουντ λύγισε την ομάδα του Καπίνο στην Βεστφαλία και απομακρύνεται από την ουρά.

Ντόρτια όπως παλιά! (video)
Της έβγαλε το λάδι η Μάιντζ, όμως η Ντόρτμουντ είχε καρδιά και γύρισε το ματς, 4-2. Παρότι οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι στο «Signal Iduna Park», οι Βεστφαλοί πήραν τη νίκη που τους απομάκρυνε από τον εφιάλτη των τελευταίων θέσεων.

Όπως την… πατάει συνήθως στη φετινή Bundesliga την πάτησαν και από την ομάδα του Χιούλμαντ οι Βεστφαλοί. Ο Σότο εκμεταλλεύτηκε μια άστοχη έξοδο του Βάιντενφελερ και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό στο ματς έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με λόμπα έξω από την περιοχή. Η Ντόρτμουντ δεν πτοήθηκε, όμως ήταν άτυχη αφού ο Ρόις είδε το σουτ κεραυνό που έκανε να σταματάει στο δοκάρι του Καπίνο, που ξεκίνησε ξανά βασικός. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως η Μάιντζ «άντεξε» ενώ όποτε μπορούσε άγχωνε το Παπασταθόπουλο και τους συμπαίκτες του στην άμυνα με τις αντεπιθέσεις που επιχειρούσε.

«Καταιγίδα» η ομάδα του Κλοπ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σούμποτιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ, στο 49’ και λίγο αργότερο ο Μάρκο Ρόις (55’) έφερε τούμπα το ματς με κοντινό πλασέ και αφού νωρίτερα είχε περάσει τον Καπίνο. Πάνω που το «Signal Iduna Park» είχε πάρει φωτιά, ο Μάλι την… έσβησε καθώς νίκησε με δυνατό σουτ τον Βάιντενφελερ κάνοντας το 2-2 μόλις ένα λεπτό αργότερα. Το ματς είχε καλό ρυθμό, αφού η Ντόρτμουντ δεν μπορούσε να σκεφτεί νέα βαθμολογική απώλεια. Τελικά, η λύση δόθηκε στο 71’ , με μαγική μπαλιά του Ρόις ο Ομπαμεγιάνγκ άγγιξε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν αρκέστηκαν εκεί, θέλησαν να καθαρίσουν το ματς και τα κατάφεραν, όταν ο Καπίνο δεν έδιωξε σωστά εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια της φάσης ο Σαχίν έγραψε το 4-2.





Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13/2 (21:30)
Ντόρτμουντ-Μάιντς 4-2
(49' Σούμποτιτς, 55' Ρός, 71' Ομπαμεγιάνγκ, 78' Σαχίν - 1' Σότο, 56' Μάλι)

Σάββατο 14/2 (16:30)
Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου-Αμβούργο
Γκλάντμπαχ-Κολωνία
Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε (19:30)

Κυριακή 15/2
Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ (16:30)
Ανόβερο-Πάντερμπορν (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (22η)

Παρασκευή 20/2 (21:30)
Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ

Σάββατο 21/2 (16:30)
Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης
Μάιντς-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν
Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Πάντερμπορν-Μπάγερν Μονάχου
Κολωνία-Ανόβερο (19:30)

Κυριακή 22/2
Αμβούργο-Γκλάντμπαχ (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου (18:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: