Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αφιερωμένη στην… Παρί!!

Αφιερωμένη στην… Παρί
Η αδιάφορη βαθμολογικά Εβιάν έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν λόγο να χαμογελά! Παίζοντας με απίστευτο πάθος μέσα στην έδρα της Μονπελιέ, απέσπασε το 2-2 στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος και έδωσε στους πρωτευουσιάνους μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο Μπελαντά στο 42ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 αλλά η Εβιάν δεν έλεγε να το παρατήσει. Δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Κάλενμπεργκ. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, παίκτες της Μονπελιέ, έψαχναν μαζικά το γκολ της νίκης και τα κενά που άφηναν στην άμυνα γίνονταν όλο και μεγαλύτερα.

Ένα τέτοιο εκμεταλλεύτηκε ο Μπεριγκό στο 69΄κάνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενος. Ο Ζιρού στο 84΄έκανε το 2-2 αλλά η Μονπελιέ έψαξε το γκολ της νίκης ξανά…Ο διαιτητής της έδωσε την ευκαιρία να το βρει, καθώς δεν μέτρησε λανθασμένα ως οφσάιντ στο 90΄γκολ της Εβιάν και καταλόγισε (σ.σ σωστά) πέναλτι στο 93΄για τους γηπεδούχους.

Ο Μπελαντά πριν την εκτέλεση είχε μία αψιμαχία με τον Μονγκονγού με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο… Στην συνέχεια το ματς έγινε ροντέο… Οι δύο παίκτες καθώς κατευθύνονταν στα αποδυτήρια άρχισαν το… ξύλο και η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα να βγουν άλλες δύο κόκκινες και ενώ εκκρεμούσε η εκτέλεση του πέναλτι.

Ο Καμαρά μετά από 5λεπτη αναμονή να τελειώσει το… ξύλο, πήρε φόρα αλλά ο Άντερσεν απέκρουσε το πέναλτι και η Εβιάν κράτησε την ισοπαλία.

Πλέον, η Παρί που παίζει αύριο με την Σεντ Ετιέν έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά στους τρεις, τρία ματς πριν το φινάλε.

Τρίτη, 2/5

Μονπελιέ-Εβιάν 2-2
(42΄Μπελαντά, 84΄Ζιρού-44΄Κάλενμπεργκ, 69΄Μπεριγκό)

Τετάρτη, 3/5 (20:00)

Αζαξιό-Σοσό
Μπορντό-Ρεν
Καέν-Λοριάν
Ντιζόν-Οσέρ
Λιόν-Βαλανσιέν
Μαρσέιγ-Νανσί
Νις-Λιλ
Μπρεστ-Τουλούζ
Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: