Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δίνει τα τηλεοπτικά για... αδειοδότηση ο ΟΦΗ!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν προτίθεται να «θυσιάσει» ο ΟΦΗ, ώστε να εξασφαλίσει την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.
Δίνει τα τηλεοπτικά για... αδειοδότηση ο ΟΦΗ
Το θέμα της αδειοδότησης έχει μπει σε πρώτο πλάνο στους Κρητικούς και γι' αυτό τον λόγο άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν συνάντηση με τον νομικό εκπρόσωπο οχτώ ποδοσφαιριστών με τους οποίους υπάρχουν εκκρεμότητες, τον Κείμωνα Ευαγγελάτο. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Κατσικογιάννη, Κιάσο, Ρούσεφ, Αγρίτη, Μπαρτζώκα, Μπερτίν, Σταυρακάκη και Κασμερίδη, την στιγμή που όσον αφορά τους έξι πρώτους, έχουν ήδη καταθέσει προσφυγή, ενώ οι οι άλλοι δύο έκαναν αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.
Βέβαια οι Ομιλίτες έχουν πάρει μία προθεσμία 15 ημερών για να εξοφλήσουν τους Σταυρακάκη και Κασμερίδη, την στιγμή όμως που οι υπόλοιποι έχουν κερδίσει τις προσφυγές και τους έχει επιδικαστεί συγκεκριμένο ποσό. Γι' αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι του συλλόγου πρότειναν στον κ. Ευαγγελάτο να πάρουν οι πελάτες του τα χρήματά τους με την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της επόμενης σεζόν.
Εκείνος βέβαια ζήτησε απ' την πλευρά του μία προθεσμία, ώστε να ενημερώσει τους έξι ποδοσφαιριστές και παράλληλα ένα επίσημο έγγραφο απ' την Σούπερ Λιγκ που θ' αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμο ποσό για τους Ηρακλειώτες, απ' τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Τα περιθώρια πάντως έχουν στενέψει... επικίνδυνα, καθώς η δικάσιμος για την καταγγελία των Κατσικογιάννη, Κιάσο, Ρούσεφ, Αγρίτη, Μπαρτζώκα, Μπερτίν ότι δεν έχουν λάβει ακόμα την πρώτη δόση των χρημάτων τους, έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη. Το συνολικό μάλιστα ποσό της πρώτης δόσης ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ και αν η ΠΑΕ δεν φανεί συνεπής, τότε κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση τριών βαθμών, είτε απ' το φετινό, είτε απ' το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: