Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πώς ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη της αδειοδότησης την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και ο Ζήσης Βρύζας με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη θα επισκεφτούν το Πρωτοβάθμιο όργανο της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ΠΑΕ σε αυτή τη μάχη, είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Πώς ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον Σαββίδη
Ο ΠΑΟΚ θα πάει τη Δευτέρα στην επιτροπή αδειοδοτήσεων με στόχο να την πείσει πως είναι θέμα χρόνου η ύπαρξη βιωσιμότητας της εταιρίας αφού βρέθηκε επενδυτής.
Για να πείσει η ΠΑΕ την επιτροπή, θα έχει μαζί της την σύμβαση δανείου που υπέγραψε με τον Ιβάν Σαββίδη η οποία θα εμπεριέχει μέσα της την διαβεβαίωση του ομογενή επιχειρηματία πως αυτό θα είναι «το πρώτο βήμα της επένδυσής μου στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Το θέμα από εκεί και πέρα αφορά την ΕΠΟ. Έχει διάθεση να πεισθεί για κάτι τέτοιο ή θα στείλει τον ΠΑΟΚ εκτός αδειοδότησης για να κριθεί η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν από το δευτεροβάθμιο όργανο που θα ακολουθήσει μία εβδομάδα μετά;
Η διάθεση της ΕΠΟ να βοηθήσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη και μέσα σε αυτή της την πρακτική συμπαρασύρει και τον ΠΑΟΚ που έχει και εμπρόθεσμο φάκελο, αλλά και καλύτερη εικόνα στα οικονομικά του από τους δύο.
Μία εικόνα που θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αν την Δευτέρα παρουσιαστεί το έμβασμα των δύο εκατ. ευρώ το οποίο και θα διατεθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Η αγωνία είναι μεγάλη και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει άμεσα να γνωρίζει αν ο Ιβάν Σαββίδης θα επενδύσει στην ομάδα, έτσι ώστε όταν αν η εξέλιξη είναι θετική η ΠΑΕ να μπορεί όχι μόνο να αδειοδοτηθεί αλλά και να στείλει στον Καιάδα της δύο άλλες ανταγωνίστριες ομάδες.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: