Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!!

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν
Χωράνε σε μια μεγάλη ομάδα δύο βεντέτες; Χωράνε και παραχωράνε φτάνει να βάλουν το εγώ, κάτω από την ομάδα.

Στην περίπτωση της Μπάγερν Μονάχου ο Φρανκ Ριμπερί και ο Άριεν Ρόμπεν κατέθεσαν απόδειξη ότι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Αρμονικά είπαμε; Σχεδόν. Το sport-fm.gr εξηγεί γιατί μαζί δεν κάνουν και... χώρια δεν μπορούν.

Το πρήξιμο κάτω από το δεξί μάτι του Ρόμπεν ήταν απλά το πειστήριο του χοντρού καυγά που είχε με τον Ριμπερί στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην «Αλιάντς Αρίνα». Μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου, που ωστόσο έλεγε τη μισή αλήθεια.

Από την μία επιβεβαιωνόταν ότι οι δυο τους απέχουν αρκετά από το να χαρακτηριστούν για τις καλές τους σχέσεις εκτός γηπέδου και από την άλλη ότι αυτό το γεγονός δεν τους επηρεάζει στο να συνεργάζονται εξαιρετικά στο γήπεδο για χάρη των Βαυαρών. Το ότι έφτασαν ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πιστώνεται στον υγιή ανταγωνισμό που έχει αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο δίδυμο.

Και από το οποίο ευνοήθηκαν όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι συμπαίκτες τους. Με πρώτο και καλύτερο τον Μάριο Γκόμεζ, που τους χρωστά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεισφορά που είχαν στα έντεκα γκολ που πέτυχε στην διοργάνωση. Όχι ότι οι ίδιοι πήγαν πίσω.

Ο Ρόμπεν σε επτά εμφανίσεις, ή αν προτιμάτε 549 αγωνιστικά λεπτά μέτρησε τέσσερα γκολ, δύο ασίστ και πολλές εντυπωσιακές ενέργειες που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε καμία στατιστική κατηγορία. Παρομοίως και ο Ριμπερί, που σε έντεκα εμφανίσεις και 934 αγωνιστικά λεπτά, κατέγραψε τρία προσωπικά γκολ και έδωσε άλλα πέντε έτοιμα. Καθόλου άσχημα, δε συμφωνείτε;

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: