Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η ψύχωση του Αμπράμοβιτς!!

Η ψύχωση του Αμπράμοβιτς
Τι μπορεί να λείπει από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς; Τίποτα θα σκεφτεί κανείς βιαστικά, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα ζάμπλουτο επιχειρηματία. Κι όμως κάτι του λείπει. Και το επιζητεί απεγνωσμένα.

Μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα στο πλευρό του; Κάθε άλλο. Η Ντάρια Ζούκοβα πληροί και με το παραπάνω τις προδιαγραφές.

Ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο; Ούτε, είναι γεμάτο από τέτοια το γκαράζ του.

Μια εντυπωσιακή θαλαμηγός; Ούτε τώρα το πετύχατε. Διαθέτει τη μεγαλύτερη στον κόσμο.

Να το πάρει το ποτάμι; Ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλες τις άλλες χαρές από τότε απέκτησε την Τσέλσι τις έχει γευτεί. Αυτό είναι το όνειρό του που με την πάροδο του χρόνου έχει εξελιχθεί σε ψύχωση. Όταν διείσδυσε στον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ βήμα-βήμα και με την συνδρομή πολλών εκατομμυρίων ευρώ στόχος του δεν ήταν μόνο να κυριαρχήσει στην Αγγλία. Απώτερος στόχος του ήταν να γνωρίσει την απόλυτη ευρωπαϊκή καταξίωση. Και τι δεν έκανε για να τα καταφέρει.

Το 2008 έμοιαζε να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Αντίπαλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τόπος διεξαγωγής το Λουζνίκι της Μόσχας. Μέσα στο σπίτι του. Αφού ούτε η κανονική διάρκεια, ούτε η παράταση έκριναν τον νικητή είχε φτάσει η ώρα για την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Ή διαφορετικά την ρώσικη ρουλέτα. Ειρωνεία ή παιχνίδι της τύχης;

Ο Τέρι γλιστράει και χάνει πέναλτι για τους «μπλε». Αλλά είναι σαν να χάθηκε ήδη το τρόπαιο. Ο Ανελκά αστοχεί κι αυτός από τα έντεκα μέτρα για να γραφτεί ο επίλογος. Η εικόνα του Αμπράμοβιτς ήταν ενδεικτική της κακής ψυχολογίας του βλέποντας μια ευκαιρία να ξεγλιστράει μέσα και από τα χέρια του.

Την αμέσως επόμενη σεζόν έπεσε πάνω στην τέλεια μηχανή της Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και σε έναν ανεκδιήγητο Όβρεμπο κι έτσι η πορεία της σταμάτησε στα ημιτελικά. Για να έρθει το 2012 η εκδίκηση από τους «μπλαουγκράνα» και ακόμη μια ευκαιρία για να πιει νέκταρ από το ιερό δισκοπότηρο.

Ό,τι δεν μπόρεσαν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Γκους Χίντινκ και πολλοί ακόμη άξιοι συνάδελφοί τους, ετοιμάζεται να πετύχει ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Και ο Ρομάν δεν είναι αχάριστος. Του έχει τάξει πριμ μαμούθ ύψους 750.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και 400.000 ευρώ ξεχωριστά σε κάθε ποδοσφαιριστή. Τσεχ, Λάμπαρντ, Ντρογκμπά και σία θα του κάνετε επιτέλους το χατίρι;

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: