Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Παρί για Άλβες!!

Παρί για Άλβες
Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ντάνιελ Άλβες είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι δίνει τη «μάχη» της για την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, όμως, έχει αρχίσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, σεΐχης Νάσερ Αλ Κελαϊφί, έχει δηλώσει ότι και τη νέα χρονιά θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να φανούν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Το βάρος πέφτει στην άμυνα και για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ο Βραζιλιάνος διεθνής φαντάζει ως ιδανική λύση.

Πάντως από το περιβάλλον του παίκτη τονίζεται ότι όσα αναφέρονται στον Τύπο είναι φήμες και δεν έχουν γίνει επίσημες επαφές. Από την άλλη πλευρά οι Καταλανοί θέλουν να κρατήσουν τον τεχνίτη αμυντικό στο «Καμπ Νου», αν και η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Έτοιμο είναι και το plan b, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Άλβες, με τον Μαϊκόν της Ίντερ να ενδιαφέρει επίσης την Παρί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πρωτευουσιάνοι αγωνίζονται στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 εναντίον της Λοριάν και θέλουν μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Μονπελιέ από την Οσέρ, για να στεφθούν πρωταθλητές Γαλλίας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: