Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Φορτούνης: «Οι ειδήσεις λένε για εμάς συνέχεια»

Φορτούνης: «Οι ειδήσεις λένε για εμάς συνέχεια»
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Γερμανία και όσα ακούγονται κατά της Ελλάδας μίλησε ο Κώστας Φορτούνης στον σταθμό «Αθήνα 9,84». Ο ταλαντούχος μέσος της Καϊζερσλάουτερν σχολίασε τα δημοσιεύματα, ενώ αποκάλυψε πως πολλοί συμπαίκτες του ρωτούν συνέχεια για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας.

«Σίγουρα δεν αξίζαμε κάτι τέτοιο γιατί στον πρώτο γύρο ήμασταν σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας. Παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Πέσαμε. Τι να γίνει. Κοιτάμε τώρα μπροστά», τόνισε αριχικά.

Και συμπλήρωσε για την παρουσία του στη Γερμανία: «Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν είμαστε και στα καλύτερά μας. Κάποιες φορές οι συμπαίκτες μου, μού κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Είναι κάτι φυσικό γιατί στις ειδήσεις μας αναφέρουν συνέχεια. Δεν είναι κι ότι καλύτερο αυτό που γίνεται. Κάποιες στιγμές με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα και ότι θα πάνε στο τέλος όλα καλά».

Τέλος, ο Φορτούνης αναφέρθηκε και στο περσινό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου τρία χρόνια. Κάτι πήγε να γίνει πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δεν έγινε εγώ πήγα στη Γερμανία. Τώρα κοιτάω την ομάδα μου. Για να σου δώσω να καταλάβεις σου λέω ότι επίσημα είχαν προσεγγίσει πέρυσι τον Αστέρα αλλά δεν τα έβρισκαν οι δύο ομάδες. Εγώ δεν έκανα καμία συζήτηση για το οικονομικό κομμάτι ή για τα χρόνια. Δεν τα βρήκαν οι ομάδες κι έτσι δεν προχώρησε το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: