Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«Κίνητρο ο κόουτς, αλλά πρώτα τα οφειλόμενα»!

Ο Νίκος Καλλές κλήθηκε και στις δοκιμαστικές προπονήσεις, κλήθηκε και στο 3on3 αλλά μάλλον θα απέχει αυτό το διάστημα καθώς περιμένει εξελίξεις στις συζητήσεις για την οικονομική του τακτοποίηση. Το δεδομένο είναι ότι θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έλεγε στο «Μ» θέτοντας όμως και τις προυποθέσεις. «Η διάθεση μου είναι να μείνω. Ειδικά η παραμονή του κόουτς είναι κίνητρο για μένα. Αυτός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω, ασχολήθιηκε μαζί μου, μου έδειξε εμπιστοσύνη και κάποια στιγμή θα ήθελα να τον δικαιώσω» σχολίασε ο 25χρονος σέντερ, ο οποίος όμως σε πρώτο πλάνο άλλα περιμένει. «Πρέπει όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τα οφειλόμενα. Μετά φυσικά αν με θέλει ο κόουτς, οκ. Περιμένω την επόμενη εβδομάδα να γίνει συζήτηση για την τακτοποίηση και αυτό θα είναι ξεχωριστό από το ζήτημα του νέου συμβολαίου. Πριν γίνει αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ την επόμενη χρονιά» έλεγε ο Καλλές που έκανε λόγο για εγγυήσεις αναφορικά με την φετινή οφειλή των 25 χιλ. ευρώ, πέρα βέβαια από τις 36 χιλ. ευρώ που έχει βάλει στο άρθρο 99 (το 2012 θα πάρει 9000 ευρώ).

Tο ζήτημα είναι ότι ο σχεδιασμός μπορεί να αρχίσει να τίθεται επί τάπητος από Δευτέρα, αλλά εξέλιξη δεν θα έχει άμεσα. Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει όπλα που δεν έχουν άλλες ομάδες αυτήν την εποχή. Διοίκηση (έστω και με ανάγκη ενίσχυσης), προπονητή που μπορεί να αποτελέσει κίνητρο, διακανονισμένα χρέη σε ποσοστό 90% και τέλος ενδιαφέρον στο γήπεδο με μικρά και μεγαλύτερα παιδιά να κάνουν παρέλαση. Είναι αυτά στοιχεία που παρά τα περιορισμένα μέσα (οικονομικό) μπορεί να στηρίξουν ένα καλό πλάνο σε σχεδιασμό και εφαρμογή.
Η επιστροφή Μαρκόπουλου στην Θεσσαλονίκη θα βάλει... πρώτη ταχύτητα με την λίστα που ήδη έχει εκπονήσει ο Σταυρόπουλος να αρχίσει να ενεργοποιείται.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: