Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εκτός Αργεντινής ο Τέβεζ!

Εκτός Αργεντινής ο Τέβεζ
Δεν περιελάμβανε το όνομα του Κάρλος Τέβεζ το προσκλητήριο του ομοσπονδιακού προπονητή της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Ο 57χρονος τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Αργεντινής και θα στελεχώσουν το ρόστερ της «μπιανκοσελέστε» στο ματς με το Εκουαδόρ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Έκπληξη αποτελεί πως στην 18μελή λίστα του, δεν βρίσκεται το όνομα του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι ενώ κανονικά θα δώσουν το παρόν οι συμπαίκτες του Αγκουέρο και Ζαμπαλέτα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου και οι υπόλοιποι 5 παίκτες που θα προέρχονται από το πρωτάθλημα της Αργεντινής, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Οι εκλεκτοί του Σαμπέγια:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο (Σαμπντόρια)

Αμυντικοί: Φεντερίκο Φερνάντεζ (Νάπολι), Ούγκο Καμπανιάρο (Νάπολι), Μάρκος Ρόχο (Σπαρτάκ Μόσχας), Εζέκιελ Γκαράι (Μπενφίκα), Πάμπλο Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Ματίας Ροντρίγκεζ (Ουνιβερσιδάδ), Χοσέ Σόσα (Μέταλιστ), Πάμπλο Γκουινάθου (Ιντερνασιονάλ), Άνχελ Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερνάντο Γκάγκο (Ρόμα), Χαβιέ Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μάξι Ροντρίγκεζ (Λίβερπουλ), Εντουάρντο Σάλβιο (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Γκονζάλο Ιγκουαίν (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Εζέκιελ Λαβέτσι (Νάπολι)

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: