Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μαθηματική σωτηρία για Γοδόι Κρουζ!!

Μπορεί η Γοδόι Κρουζ να παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν, ώστε να εξασφαλίσει τη σωτηρία της.
Αμφότερες οι ομάδες, οι οποίες άνοιξαν το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Clausura, έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου, ενώ παράλληλα έχουν απομακρυνθεί από τις «επικίνδυνες» θέσεις της τριετής κατάταξης. Πλέον η Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα θα είναι και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία την επόμενη σεζόν.
Στο 64ο λεπτό, ο Ρουμπέν Ραμίρεζ άνοιξε το σκορ βρίσκοντας δίχτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ακολούθησε το 1-1 από τον Τσίρο Ρίους στο 86ο λεπτό, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για την Αρχεντίνος
Συνολικά οι ευκαιρίες μοιράστηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο ο Γοδόι Κρουζ δικαιούται να αισθάνεται ελαφρώς αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα.
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα: Ιμπάνιεζ, Σιγάλι, Νικ. Σάντσεζ, Κουρμπέλο, Βιγιάρ (77' Ντ. Σάντσεζ), Ρόχας, Κεμπάγιος, Τόρες (62' Λόπεζ), Λέρτορα, Ραμίρεζ (64' Γκάρο), Καστιγιόν.
Αρχεντίνος Τζούνιορς: Οχέδα, Μπαρζόλα, Τορέν, Σάμπια, Εσκουδέρο, Ερνάντεζ, Λάμπα (68' Ρίους), Ινίγκουεζ (78' Μπορνταγκαράι), Ναγκουέλ, Μπασουάλδο, Μοράλες (41' Κάνο).




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: