Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Κατσαβάκης: «Με εξέπληξε ο Σάντος με τον Χιώτη»

Κατσαβάκης: «Με εξέπληξε ο Σάντος με τον Χιώτη»
Διαφορετική γνώμη με εκείνη του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν κάλεσε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας τον Διονύση Χιώτη, εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. O Έλληνας τεχνικός πιστεύει πως τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ άξιζε μία ευκαιρία, ενώ μίλησε και για το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Απόσπασμα απ’ όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης στον Βασίλη Σαμπράκο και στους «Insiders»

Για το ματς της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟ-ΑΕΚ:

«Είναι δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλά. Η ΑΕΚ είχε μια διακύμανση στα παιχνίδια της, ενώ ο ΠΑΟ στο τέλος άρχιζε να παίζει καλύτερα».

Για το αν βοηθάει το γεγονός πως ο ΠΑΟ πάει για δύο αποτελέσματα:

«Ο ΠΑΟ έχει την σιγουριά του διπλού αποτελέσματος, αλλά η ΑΕΚ παίζει σε ένα γήπεδο που δεν της είναι άγνωστο και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».


Για το αν η ΑΕΚ ήθελε να φορμαριστεί στα πλέι οφ:


«Όντως όλα έδειχναν πως είχε σκοπό να φορμαριστεί στα ματς των πλέι οφ, κάτι που έχει δείξει μέχρι στιγμής και κάτι που φανερώνουν τα αποτελέσματά της».

Για το ποια ομάδα ξεχώρισε:

«Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ λίγο πιο δυνατό, αλλά το ρόστερ δεν ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα να παίξει καθοριστικό ρόλο η κούραση. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα ξεχώρισε. Ο Ατρόμητος ήταν δυνατός και αν ήταν και λίγο τυχερός θα είχε κάνει την έκπληξη».

Για το αν ξεχώρισε κάποια τακτική:

«Από πλευρά τεχνικών προσανατολισμών είδαμε τα ίδια. Απλά οι ομάδες έπρεπε να καθορίσουν την κούραση τους. Μόνο η ΑΕΚ έκανε κάτι τέτοιο, το οποίο έγινε εμφανές τώρα στο τέλος. Ωστόσο, καμία άλλη ομάδα δεν έδειξε κάτι παραπάνω».

Για τις κλήσεις στην Εθνική του Φερνάντο Σάντος:

«Οι κλήσεις του Φερναντό Σάντος μου φάνηκαν μία χαρά. Ωστόσο, εκεί που έχω μία αντίρρηση είναι στο θέμα της θέσης του τερματοφύλακα. Η περίπτωση του Χιώτη με εξέπληξε γιατί ήταν σταθερός, τόσο φέτος όσο και πέρυσι και ιδιαίτερα φέτος έκανε μία εκπληκτική χρονιά και ίσως να δικαιούταν να είναι στην προεπιλογή της Εθνικής. Ωστόσο, ο Φερνάντο Σάντος έχει την δυνατότητα να καλεί παίκτες και γνωρίζει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: