Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«Γλυκό» το αντίο του Βαλβέρδε!!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Μέλμπουρν Βίκτορι με 4-1 στο τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Ο Βάσκος αλλά και οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών γνώρισαν την αποθέωση από του Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας, οι οποίοι πάντως δεν κατέκλυσαν το «Έτιχαντ Στέιντιουμ» καθώς όπως υπολογίζεται στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 16.500 φίλαθλοι.

Μόλις στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακό άνοιξε το σκορ με τον Φουστέρ και 13 λεπτά μετά ο Φετφατζίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 25 ο Φράνιτς έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του «γράφοντας» το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφερε η Βίκτορι ήταν να μειώσει σε 3-1 χάρη σε πέναλτι του Τόμσον (30?) στο οποίο υπέπεσε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά και σε αυτό συνέβαλαν και οι πολλές αλλαγές που έγινα από τους δύο προπονητές. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 3-1 θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, δύο λεπτά πριν τα 90? ο Ντιόγκο σημείωσε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Βαλβέρδε σε μια γιορτή τόσο για τους «ερυθρόλευκους» όσο και για την ελληνική ομογένεια.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μιραλάς και Τζεμπούρ.
Μέλμπουρν Βίκτορι: Τόμας, Φοσίνι, Τραορέ, Φράνιτς, Μπρόχαμ, Κεμπ, Τόμπσον, Ρόγιας, Φερέιρα, Ζέγκο, Όλσοπ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: