Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δύσκολη φαντάζει παραμονή Κερούς-Μαυραειδή!

Ο Νταν Μαυραειδής και ο Σέρτζιο Κερούς είναι δύο παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, όμως το μέλλον τους είναι αρκετά αμφίβολο στο Αλεξάνδρειο. Ακόμα φυσικά δεν έχει παρθεί κάποια ξεκάθαρη απόφαση αλλά η απάντηση των δύο παικτών στην μείωση αποδοχών που θα τους προταθεί θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας.

Αγωνιστικά οι δύο «ρούκι» του Άρη δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκαναν την διαφορά, μιας και χρειάστηκαν χρόνο μέχρι να μπορέσουν να μπουν στην λογική του επαγγελματία. Βέβαια και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα δεν τους βοήθησαν να προσαρμοστούν γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περίμενε περισσότερο, παρότι είχαν πρόοδο σε σχέση με τους πρώτους μήνες παρουσίας τους στους «κίτρινους». Όμως το βασικό για την νέα χρονιά είναι το οικονομικό, με τα συμβόλαια και των δύο παικτών να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ εφόσον τελικά παραμείνουν στην ομάδα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να τους προτείνει μείωση αποδοχών κατά 50% προκειμένου να τους διατηρήσει στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά, θεωρώντας ότι τα χρήματα που θα πάρουν με την συμφωνία που έκανε ο Γιάννης Δαμιανίδης είναι υπερβολικά για τον σημερινό Άρη. Άγνωστη παραμένει η απάντηση των δύο παικτών, αν και περισσότερες πιθανότητες να μείνει έχει ο Νταν Μαυραειδής. Κι αυτό γιατί λόγω του γερμανικού διαβατηρίου ο Σέρτζιο Κερούς μπορεί πιο εύκολα να ψάξει για συμβόλαιο στην Γερμανία, όπου δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου. Λογιά το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει την διοίκηση μέσα στον Ιούνιο αλλά είναι φανερή η διάθεση για μείωση αποδοχών και στους δύο παίκτες. Αν δεν την δεχθούν, τότε θα πάρουν τον δρόμο του Σαμ Μάλντροου και θα μείνουν ελεύθεροι.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: