Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Για γέλια και για κλάματα…!

Ελλάδα 2012! Και γελάει ο κόσμος. Μάλλον, την μια μέρα κλαίει και την άλλη ξεκαρδίζεται.Μπορεί, λοιπόν, να μας λύσει κανένας την απορία για ποιο λόγο η σύσκεψη που έγινε απόψε για τους τελικούς μπάσκετ έγινε κατόπιν… εορτής κι όχι πριν από τα άσχημα συμβάντα της Πέμπτης;
Για γέλια και για κλάματα…
Δηλαδή, τι ειπώθηκε ως μέτρο απόψε, που δεν μπορούσε να ληφθεί νωρίτερα πριν τα γεγονότα στο πούλμαν;
Τι ακριβώς, δηλαδή, αποφασίστηκε στην ΓΓΑ; Να σφίξουν όλοι οι φορείς λίγο τα λουριά, μήπως και πάνε όλα καλά στους τελικούς, που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα. Αυτό έγινε.
Αν, λοιπόν, υπάρχει ελπίδα λόγω της σύσκεψης να μην ανοίξει μύτη, τότε για ποιο λόγο αυτή η ιστορία δεν έγινε την π.χ. Τετάρτη ή την Τρίτη; Μήπως, δηλαδή, και το προλάβουν όλοι το κακό.
Επί της ουσίας, άλλωστε, δεν υπάρχει κάποιο άλλο ή καινούριο μέτρο. Εμείς τουλάχιστον δεν ακούσαμε κάτι τέτοιο από τις δηλώσεις Μπιτσαξή. Άρα, κι από την στιγμή που θα υπάρχει κανονικά κόσμος στο γήπεδο, σε τι αποσκοπούσε αυτή η ευρεία σύσκεψη μετά την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού; Δεν μπορούσε να γίνει πριν, μήπως είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα;
Τα λέμε αυτά επειδή στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να φροντίζουμε για την πρόληψη. Πάντα όλοι κοιτάνε να δούνε τι θα κάνουν αφού συμβεί πρώτα κάτι κακό. Δυστυχώς, έτσι έγινε και τώρα... Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, λοιπόν.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: