Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ώρα για σόου!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σόου σε επίπεδο συλλόγων στον σύγχρονο αθλητισμό από τον τελικό τσάμπιονς λιγκ! Ώρα για πάρτυ, λοιπόν.
Ώρα για σόου!
Μπάγερν και Τσέλσι θα κονταροχτυπηθούν για την κούπα σε λίγες ώρες και οι ποδοσφαιρόφιλοι θα καθηλωθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους. Εκτός, βέβαια, απ’ όσους τυχερούς βρεθούν στο Μόναχο!
Μπορεί το ζευγάρι να μην είναι το πλέον ελκυστικό, όμως Μπάγερν και Τσέλσι μπορούν να προσφέρουν και θέαμα, κάτι που είχαν αποδείξει σε προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο τσάμπιονς λιγκ.
Η ώρα του τελικού πλησιάζει, λοιπόν. Και η λάμψη αυτής της μεγάλης διοργάνωσης θα μας κάνει, εδώ ειδικά στην Ελλάδα, να ξεφύγουμε λίγο από την μιζέρια της πραγματικότητας.
Προπονητές, παίκτες αξίας, φανέλες, οπαδοί. Όλοι έτοιμοι για μια μεγάλη γιορτή! Μακάρι κάποτε να διδαχθούμε και στην χώρα μας από τέτοιες αναμετρήσεις και κυρίως από την ατμόσφαιρα. Με οπαδούς, βέβαια, και των δυο ομάδων στο γήπεδο.
Θα θέλαμε να ζήσουμε κι εμείς, αναλογικά πάντα, κάτι τέτοιο για τις δικές μας ομάδες στις εγχώριες διοργανώσεις μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ. Μακριά από επεισόδια, καφριλίκια και χούλιγκανς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: