Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα «σφυριά» επέστρεψαν!!

Τα «σφυριά» επέστρεψαν!
Μόλις μια σεζόν μετά το αντίο, η Γουέστ Χαμ ανοίγει ξανά την πόρτα της Πρέμιερ Λιγκ! Τα «σφυριά» επικράτησαν 2-1 της Μπλάκπουλ στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, «τσέπωσαν» τα εκατομμύρια και ετοιμάζονται για νέες παραστάσεις στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το γκολ του Βαζ Τε λίγο πριν το φινάλε έδωσε το «εισιτήριο» για την Πρέμιερ στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς! Ο Κάρλτον Κόουλ είχε δώσει το προβάδισμα στους Λονδρέζους από το 35ο λεπτό, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με την έναρξη της επανάληψης ο Ινς.

Η Γουέστ Χαμ έγινε η 11η ομάδα που κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία μόλις μια σεζόν μετά τον υποβιβασμό της. Ο Κέβιν Νόλαν ύψωσε στον ουρανό του Λονδίνου το τρόπαιο του νικητή και έβαλε προσωπικό στόχο να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή των «σφυριών» στην Πρέμιερ Λιγκ τη νέα σεζόν.

Η αποστολή της Γουέστ Χαμ δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού οι «seasiders» αποδείχθηκαν… σκληρά καρύδια, πάλεψαν για τη δική τους επιστροφή στα «σαλόνια» της Πρέμιερ, αλλά οι λεπτομέρειες που ως συνήθως κάνουν πάντα τη διαφορά, ήταν υπέρ του συνόλου του Σαμ Άλαρνταϊς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπλάκπουλ: Γκιλκς, Κρέινι, Έρντλεϊ, Έβατ, Μπαπτίστ, Φέργκιουσον, Μ. Φίλιπς, Έιντζελ (90’ Ντίκο), Ντόμπι (90’ Μπέντναρ), Κ. Φίλιπς, Ινς

Γουέστ Χαμ: Γκριν, Ριντ, Τόμκινς, Ντέμελ (57’ Φομπέρ), Νόλαν, Κόλισον, Τέιλορ, Νομπλ, Ο’Νιλ (53’ ΜαΚάρτνεϊ), Κόουλ, Βαζ Τε

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: