Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«Ο Ριμπερί μπορεί να κάνει τη διαφορά»

«Ο Ριμπερί μπορεί να κάνει τη διαφορά»
Η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του Φρανκ Ριμπερί, είναι από μόνη της ικανή να κάνει τη διαφορά στον μεγάλο τελικό μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Τσέλσι, σύμφωνα με τους Φίλιπ Λαμ και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχασε λόγω τιμωρίας τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 κόντρα στην Ίντερ και δύο ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας εμφανίστηκαν σίγουροι, πως η προ διετίας απουσία του, αναμένεται να τον πεισμώσει ακόμα περισσότερο στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/5).

«Έχασε τον τελικό πριν δύο χρόνια και θεωρώ πως θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο. Έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Ο Φρανκ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί μόνος του να κρίνει ένα παιχνίδι» τόνισε ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ.

«Για εμένα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που πάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η απουσία του το 2010 μπορεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο» ανέφερε από την πλευρά του ο Σβαϊνστάιγκερ, με τον Γερμανό χαφ να στέκεται επίσης στις απουσίες των δύο αντιπάλων.

«Προσωπικά θεωρώ πως θα ήταν πολύ καλύτερο και για εμάς αλλά και για την Τσέλσι αν είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: