Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ξεκίνησε ο κύκλος επαφών Αθανασιάδη!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση παρουσία όλων των Φόρεων του Αρη με άξονα την ενημέρωση του ΑΣ αλλά και της Κοινωνίας Μελών για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την κατάθεση της έγγραφης πρότασης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Ξεκίνησε ο κύκλος επαφών Αθανασιάδη
Η μοναδική πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή του Θανάση Αθανασιάδη ο οποίο έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στους παρευρισκόμενους για την επόμενη μέρα και πως αυτή διαμορφώνεται με την εισροή νέων κεφαλαίων από τον Φερνάντο Πλά, όπως είχε αποκαλύψει το AllAboutARIS.
Αρκετή κουβέντα έγινε γύρω από το θέμα των προϋποθέσεων και το θέμα που προκύπτει με τις μετοχές σε μεσεγγυούχο αφού αυτή μοιάζει να είναι η μοναδική λύση που υπάρχει και προκρίνεται (χωρίς να αποκλείεται να πέσει κάποια άλλη πρόταση την τελευταία στιγμή). Από τη στιγμή που φαίνεται πως αυτό το ενδεχόμενο κερδίζει έδαφος συζητήθηκαν εκτενώς και νομικές λεπτομέρειες αυτής της πλατφόρμας για να είναι διασφαλισμένος ο σύλλογος.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο αφού αυτή είναι η μοναδική πρόταση που έχει πέσει στο ‘τραπέζι’ και η ανάγκη να μπει ‘ζεστό’ χρήμα στα ταμεία κρίνεται επιτακτική. Έχει ζητηθεί επίσης οι εμπλεκόμενοι να είναι παρόντες προκειμένου να υπάρχει πλήρη επίγνωση και διασφάλιση των συμφερόντων του ΑΡΗ ώστε μετά τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (21.05) να είναι σε θέση η ομάδα να λειτουργήσει κανονικά για να μην έχει περαιτέρω προβλήματα.
Εξάλλου ο Θανάσης Αθανασιάδης περιέγραψε το πλάνο για τη νέα περίοδο σε συνδυασμό και με τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Μεταξύ άλλων μείωση του μπάτζετ ώστε να εξορθολογιστούν τα έξοδα με το πλάνο να βασίζεται στη δημιουργία ομάδας με φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, με κίνητρο, που θα δέσουν με κάποιους από τους υπάρχοντες αλλά και ορισμένους που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής και τις πετυχημένες ομάδες Κ20 και Κ17, δίνοντας έτσι και την απαραίτητη βάση στα φυτώρια. Προτεραιότητα φυσικά αποτελεί να συρρικνωθούν τα νούμερα για να κλείσει η ‘ψαλίδα’ των χρεών.
Άλλωστε ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και αυτό γίνεται απόλυτα κατανοητό την ώρα που οι Κίτρινοι μετρούν αντίστροφα μέχρι την προσεχή Τρίτη όταν και θα εξεταστεί ο φάκελος από την επιτροπή αδειοδοτήσεων.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: