Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μανθάνο: «Ικανός να σταθεί σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα»

Μανθάνο: «Ικανός να σταθεί σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα»

Τη σιγουριά του ότι ο Ρανταμέλ Φαλκάο μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Γκρεγκόριο Μανθάνο. Ο 56χρονος τεχνικός , που ήταν προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης στην αρχή της περιόδου, προτού αναλάβει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Κολομβιανό επιθετικό.

«Οποιαδήποτε ομάδα εμπιστευτεί τον Φαλκάο δε θα απογοητευτεί, ακόμα και αν αυτή είναι η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα. Μπορεί να πετύχει σε κάθε σύλλογο, διότι ξέρει πώς να σκοράρει», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Θερέθο, έχει παραδεχθεί ότι είναι πιθανό να ακούσει τυχόν προτάσεις και μπορεί να αναγκαστεί να παραχωρήσει τον 26χρονο στράικερ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάτοχος του Europa League.

«Αν σκεφτεί κανείς ότι η Ατλέτικο δε βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή οικονομική κατάσταση είναι λογικό να σκεφτούν να παραχωρήσουν τους καλύτερους παίκτες τους» , υποστήριξε ο Μανθάνο και συνέχισε:

«Αλλά δεν γνωρίζω πως σκέφτονται τα μέλη της διοίκησης».

Υπενθυμίζεται ότι στη πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Μαδρίτης ο διεθνής άσος πέτυχε 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δυο εκ των οποίων στον τελικό του Βουκουρεστίου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: