Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Απολογία για Τσακογιάννη!!

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου, βρέθηκε  Γιώργος Τσακογιάννης και απολογήθηκε για τη νέα κατηγορία που του απαγγέλθηκε σχετικά με την απάτη σε βάρος του ΟΠΑΠ.
Απολογία για Τσακογιάννη
Όπως συνέβη και με τον Αχιλλέα Μπέο που απολογήθηκε την Τετάρτη, έτσι και στην περίπτωση του Γιώργου Τσακογιάννη ο ειδικός εφέτης ανακριτής του απήγγειλε μια επιπλέον κατηγορία σε αυτές που ήδη τον βαραίνουν και συγκεκριμένα το αδίκημα της απάτης σε βάρος του ΟΠΑΠ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ηλιούπολης που κατέθετε επί δυόμισι ώρες περίπου, αρνήθηκε τις κατηγορίες, απάντησε προφορικά στα ερωτήματα του ανακριτή, ενώ ο δικηγόρος του κατέθεσε και 40σέλιδο υπόμνημα.

Μετά την απολογία του, ο Γιώργος Τσακογιάννης επέστρεψε στις φυλακές των Τρικάλων όπου κρατείται προσωρινά εδώ και ένα χρόνο. Το επόμενο μήνα, που συμπληρώνεται το 12μηνο της προφυλάκισής του, το Συμβούλιο Εφετών θα κληθεί να αποφασίσει αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί ή θα παραμείνει προφυλακισμένος για έξι μήνες ακόμα.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι στις 31 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν στον ανακριτή ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Δημήτρης Μπάκος, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Γιώργου Καλόφωνου και ο Μάκης Ψωμιάδης.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: