Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Προσέγγισε Σουάρεζ η Γιουβέντους!!

Η Γιουβέντους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει επικεντρωθεί στην μεταγραφική αγορά με πρωταρχικό στόχο να αποτελεί η ενίσχυση στη θέση του επιθετικού. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι τώρα κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Gazzetta dello Sport, χθες ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, μετέβη στην Βαρκελώνη μαζί με τον Πάβελ Νέντβεντ αλλά και τον Ιταλό εκπρόσωπο του Λουίς Σουάρεζ, Τζιοβάνι Μπρανατσίνι.

Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών στην Καταλονία διαπιστώθηκε πως υπάρχει σύμπλευση στα «θέλω» τους, αφού και ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα επιθυμούν να συνεργαστούν σε πρώτη φάση, όμως το πρόβλημα έγκειται στην τιμή του Σουάρεζ. Η Λίβερπουλ κοστολογεί τον Ουρουγουανό επιθετικό στα 30 εκ. ευρώ ,ενώ οι Ιταλοί θέτουν ως τιμή εκκίνησης τα 20 εκ. ευρώ. Βέβαια οι επίσημες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του «Μέρσεϊσάιντ» δεν έχουν ξεκινήσει, όμως η διαφορά των 10 εκ. ευρώ που φέρεται να υπάρχει, φαίνεται εκ πρώτης όψεως χαώδης.

Βέβαια, η Γιουβέντους δεν βιάζεται και πολύ, αφού στη λίστα του ο Κόντε έχει τους Καβάνι, Φαν Πέρσι και Ιγκουαΐν. Ο τελευταίος μάλιστα θεωρείται και ο πιο εφικτός στόχος από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά οι «μερένχες» έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Αργεντινός δεν βρίσκεται προς πώληση και παραχωρείται μόνο εάν κάποιος καλύψει τη ρήτρα του που φτάνει τα 150 εκ. ευρώ!

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: