Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ένα γιατρό, ρε παιδιά! Της Τσέλσι αν γίνεται… (pics/video)

Ένα γιατρό, ρε παιδιά! Της Τσέλσι αν γίνεται… (pics/video) Η αλησμόνητη προ ετών γιατρίνα του Πανιωνίου
Κάποιοι θέλουν γκολ στον τελικό του Champions League.

Άλλοι θέλουν τακτική.

Πολλοί θέλουν απλά να πιάσουν το στοίχημα.

Όλοι θέλουν, όμως… τραυματισμούς.

Όχι τίποτα σοβαρό. Απλά να μπαινοβγαίνει στην «Allianz Arena» η γιατρίνα της Τσέλσι!

Το sport-fm.gr εύχεται να επιβεβαιώσει η Μπάγερν το σκληρό παιχνίδι των Γερμανών και παρουσιάζει τον λόγο που δεν ποτέ δεν χαλιέσαι αν είσαι… παγκίτης στους «μπλε».


Στο ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι μπήκε το 2009. Από αγγελία.

Στη ζωή των περισσότερων ποδοσφαιρόφιλων μπήκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Νάπολι. Όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και με τα μεγάλα της μάτια, τα πυκνά της μαλλιά, τα παράξενα χείλη (όχι, αυτό είναι τραγούδι) έκανε παρελθόν την εικόνα του γιατρού με στρογγυλεμένα γυαλάκια, αγχωμένο βλέμμα και τριχοδάνειο απ’ τη μια πλευρά του κρανίου στην άλλη.

Διότι η προερχόμενη από το Γιβραλτάρ, Εύα Καρνέιρο, δεν είναι «σεξοβόμβα». Δεν είναι αιτία εγκεφαλικού -σαν εκείνα που θερίζουν τον ανδρικό πληθυσμό όσο καλοκαιριάζει. Δεν είναι καν (ένας ακόμα) λόγος ν’ απαιτήσει η σύζυγος να αλλάξεις κανάλι.

Είναι σίγουρα όμως λόγος -αν είσαι παίκτης- να μην ξενερώνεις που δεν ξεκινάς βασικός. Και είναι σίγουρα ο μόνος λόγος (εκτός του να θες να πας για κατούρημα) που δεν σιχτιρίζεις «τη χαμούρα τον Τέρι που ‘χει πέσει κάτω και κάνει το νεκρό».

Αφήνοντας στην άκρη, λοιπόν, κακοήθειες (όπως το ότι η θέση στον πάγκο δίπλα στην 31χρονη ήταν η κύρια αιτία που ο Φερνάντο Τόρες σκόραρε με συχνότητα εκλείψεων σελήνης) ας ευχηθούμε να πάει ο τελικός στην παράταση.

Διότι εκεί θα ‘χει… κράμπες. Πολλές κράμπες. Κι ας μην έχει αποκαλύψεις σαν της θρυλικής και εικονιζόμενης στο πρώτο ντοκουμέντο κάποτε γιατρίνας του Πανιωνίου…






πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: