Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μορφή... χιονοστιβάδας παίρνουν τα συσσωρευμένα προβλήματα!

Το… καρέ των προσφυγών που καταδεικνύουν την τραγική οικονομική κατάσταση που διάγει ο Άρης το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήρθε χθες να συμπληρώσει ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ. Η προσφυγή του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες των Φατί, Ντίκο και Σηφάκη, με το ποσό που διεκδικείται συνολικά να είναι αρκετό προκειμένου να προκαλέσει ίλιγγο!

Μέσα στην εβδομάδα προηγήθηκαν η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Άρης λόγω της οφειλής που υπάρχει στο Διγενή Λακκώματος και η προσφυγή του Μιχάλη Σηφάκη, οπότε το «γλυκό» ήρθε να… δέσει κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, όταν και έγινε γνωστή η νέα προσφυγή. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, που προσφεύγει σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, ζητώντας φυσικά την ελευθερία του, αλλά και ένα ποσό που πλησιάζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Όσο κι αν το ποσό ακούγεται παράξενο ή… ιλιγγιώδες, ο Σενεγαλέζος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει αυτό το δικαίωμα, αφού κάνει χρήση –όπως και ο Σηφάκης- της ποινικής ρήτρας που συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο του.

Ο Σανκαρέ έκανε αρκετή υπομονή το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αφού (κι αυτός) είδε τις υποσχέσεις της διοίκησης να μην υλοποιούνται ούτε στο ελάχιστο, τηλεφώνησε χθες στον δικηγόρο του σε… έξαλλη κατάσταση και ζήτησε να κατατεθεί όσο δυνατόν πιο γρήγορα, η προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Άρης. Ο δικηγόρος του αφού του ανέλυσε διεξοδικά όλα όσα ισχύουν κατέθεσε τελικά την προσφυγή, που αναμένεται να κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ την προσεχή Δευτέρα. Ο Σανκαρέ ζητάει 500.000 ευρώ που αφορούν το συμβόλαιό του, οφειλόμενα και των επόμενων ετών, όπως και 900.000 ευρώ που είναι το ποσό της ποινικής ρήτρας. Από το μισό εκατ. ευρώ, τα 160.000 ευρώ αφορούν δεδουλευμένα της φετινής περιόδου. Η προσφυγή του Σενεγαλέζου θα εκδικαστεί –κατά τα φαινόμενα- στις 28 Μαΐου και μέχρι τότε οι διοικούντες θα προσπαθήσουν να βρουν χρήματα για να του πληρώσουν ένα μέρος των οφειλών, ώστε να πειστεί ο παίκτης να αποσύρει την προσφυγή.

«Ησυχία στο ακουστικό» για Φατί-Ντίκο

Στον αντίποδα βέβαια δεν φαίνεται να γίνεται η παραμικρή κίνηση από τη διοίκηση προς την κατεύθυνση της αποφυγής συσσώρευσης των προβλημάτων. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ρικάρντο Φατί δεν είχε την παραμικρή ενόχληση χθες για τα χρήματα που του οφείλονται, παρότι η συμφωνία προέβλεπε πως θα πληρωθεί μια συναλλαγματική που έχει στα χέρια του προκειμένου τη Δευτέρα, να συναινέσει στην αναβολή της προγραμματισμένης για εκδίκαση προσφυγής του. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον τόσο του Σενεγαλέζου μέσου, όσο και του Φράνσις Ντίκο που εκπροσωπούνται από τον ίδιο δικηγόρο, θα κάνουν υπομονή μέχρι και σήμερα, αλλά αν δεν δουν «φως» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τότε θα επιμείνουν κανονικά στην εκδίκαση των προσφυγών τους, που με τη σειρά τους διεκδικούν πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά από την ΠΑΕ Άρης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: