Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Δύσκολα θα πάρει τον Μπέιλ η Μπαρτσελόνα»

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να κινηθεί για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ στην καταλανική εφημερίδα «Sport». 
Ο Ουαλός μπακ-χαφ βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «μπλαουγκράνα» εδώ και αρκετό καιρό, όμως η Τότεναμ φέρεται να αξιώνει 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και αυτό αναγκάζει αρκετούς συλλόγους να κάνουν πίσω όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε ότι οι Καταλανοί είναι πιο πιθανό να πάρουν τον Ζόρντι Άλμπα από την Βαλένθια.

«Νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβός για την Μπαρτσελόνα. Από όσα γνωρίζω η ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Εφόσον ενδιαφέρεται για εκείνον, χρειάζεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να ξεκινήσει να συζητάει. Ωστόσο, οι Καταλανοί δείχνουν ότι δουλεύουν περισσότερο για την μεταγραφή του Ζόρντι Άλμπα, μία φτηνότερη επιλογή», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Μπέιλ και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι τα «σπιρούνια» δεν θα παίξουν στο Champions League την επόμενη σεζόν:

«Ναι, είναι σαφές ότι το πρόβλημα η συμμετοχή της ομάδας στο Europa League και όχι στο Champions League. Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάποια διερευνητική πρόταση και ο παίκτης θα εξετάσεις τις επιλογές που έχει στα χέρια του». 

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: