Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μενέζ: «Παραλίγο να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ»

Μενέζ: «Παραλίγο να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ»
Μία ανάσα από το να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Ζερεμί Μενέζ, όταν ακόμα αυτός ήταν 15 χρονών και αγωνιζόταν στη Σοσό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ξεχωρίσει το ταλέντο του και είχε προσωπικές συζητήσεις μαζί του για να τον εντάξει στις ακαδημίες της ομάδας.

«Είχαμε μία συνάντηση με τον Φέργκιουσον που μου εξηγούσε τι θέλει από μένα. Ήμουν εντυπωσιασμένος, καθώς είναι ένας προπονητής με πολλούς τίτλους. Δεν είπα πολλά, απλά άκουγα τι είχε να μου πει. Αναφέρθηκε ακόμα και σε μισθό. Είναι πολύ έντιμος και δεν λέει πράγματα απλά για να σε κάνει να υπογράψεις», είπε ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και συμπλήρωσε:

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Θυμάμαι ότι επισκέφθηκα το προπονητικό κέντρο της ομάδας και είδα μερικούς παίκτες της πρώτης ομάδας, ειδικά τον Μίκαελ Σιλβέστρ. Είναι ένας σύλλογος με έναν σπουδαίο προπονητή, εξαιρετικούς παίκτες και ήμουν κολακευμένος από το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, ήταν πολύ νωρίς για μένα να φύγω στο εξωτερικό. Πάντως, το σκέφτηκα να πάω. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι ευκαιρία ζωής. Όμως, τέτοιες στιγμές πρέπει να παραμένεις ήρεμος. Ήμουν ήδη τρία χρόνια στη Σοσό και δεν βιαζόμουν να φύγω», είπε ο 25χρονος διεθνής άσος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: