Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Τραπατόνι: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Ισπανία»

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του είναι ικανή να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας, στη σημερινή (14/06) τους μονομαχία στο Γκντάνσκ, παρουσιάστηκε ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, που χαρακτήρισε την Τσέλσι ως παράδειγμα για την Ιρλανδία!
Μόνο την νίκη θέλουν οι «πράσινοι» προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση τους στους «8» του Euro 2012, όμως το έργο τους απέναντι στην Ισπανία μόνο εύκολο δεν θα είναι! Κάτι που ξέρει καλά και ο ίδιος ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, δίχως ωστόσο αυτό να τον πτοεί ιδιαίτερα…
«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, γιατί όχι; Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο καθώς η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα και έχει σπουδαίους παίκτες. Όμως, αν δούμε και τον τελευταίο τελικό του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου ήταν το φαβορί, είχε 20 κόρνερ και η Τσέλσι ένα, αλλά τελικά δεν κέρδισε. Αυτό δείχνει πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ιταλού προπονητή της Ιρλανδίας.
Για να συνεχίσει, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ψυχολογικά ξεπεράσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι. Είδα τον ίδιο ενθουσιασμό με πριν, στις τελευταίες μας προπονήσεις. Θα είναι σημαντικό να στερήσουμε από την Ισπανία τον χώρο, ειδικά στο κέντρο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε επιθετικοί, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βρούμε κι ένα τρόπο να ελέγξουμε την μεσαία γραμμή. Έχουμε πίστη».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: