Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δεν «ανοίγεται» ο Πραντέλι!!

Δεν «ανοίγεται» ο Πραντέλι
Ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Τσέζαρε Πραντέλι σχετικά με το επιθετικό δίδυμο που θα επιλέξει στο κρίσιμο παιχνίδι των Ιταλών κόντρα στην Κροατία. Με δηλώσεις που έκανε λίγο πριν τον αγώνα στην κρατική τηλεόραση, έκανε σαφές πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ανακοινώσει την ενδεκάδα.

Το παιχνίδι της Ιταλίας με την Κροατία είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Η τακτική και οι επιλογές των δύο προπονητών θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τον νικητή. Ο Τσέζαρε Πραντέλι μίλησε στην κρατική τηλεόραση και τόνισε πως οι αποφάσεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει, θα ανακοινωθούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

«Δεν έχω ανακοινώσει σε κανέναν τις αποφάσεις μου. Είναι σημαντικό να καταλάβω με ποια ομάδα θα παραταχτεί η Κροατία. Για το λόγο αυτό θα περιμένω μέχρι την στιγμή της έναρξης», δήλωσε ο ιταλός κόουτς.

Το ματς αναμένεται δύσκολο και αυτό το ξέρει ο Πραντέλι. «Η Κροατία είναι πολύ καλή ομάδα. Στο θέμα της οργάνωσης, ίσως να είναι καλύτερη και από την Ισπανία. Εμείς πρέπει να μπούμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάμε μακριά.»

Για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τα λάθη που έκανε στο πρώτο ματς, έχει έτοιμη την απάντηση. «Για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες απαιτείται να έχεις προσωπικότητα. Ο Μάριο την έχει. Ήδη έχει αφήσει πίσω του όσα έγιναν κόντρα στην Ισπανία.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: