Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κούγιας: «Όσο υπάρχει Αμπάρκιολης, το ποδόσφαιρο δε θα είναι καθαρό»!

Ο γνωστός νομικός και πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» εκτοξεύοντας πυρά κατά του διαιτητή Αμπάρκιολη για τη χθεσινή του διαιτησία στο παιχνίδι της ομάδας της Πάτρας με τον Πλατανιά.

Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου:

«Τις αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης τις σέβομαι και δεν τις κριτικάρω ποτέ. Η απελευθέρωση ενός προσωρινά κρατούμενου δε σημαίνει ότι είναι ένοχος ή αθώος. Το συμβούλιο εφετών αποφάσισε αντίθετα από τον ανακριτή και θα περιμένουμε».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην χθεσινή διαιτησία του Αμπάρκιολη στο ματς της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά και είπε μεταξύ άλλων:

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι καθαρό, όσο υπάρχει Αμπάρκιολης. Δε μιλάω μόνο για αυτόν, σαν κι αυτόν υπάρχουν κι άλλοι, όσο υπάρχουν κι αυτοί που τους ορίζουν. Μιλάμε για τον απόλυτα στημένο. Του υποσχέθηκαν ότι θα γίνει διαιτητής Σούπερ Λίγκας ή ότι θα βρουν ποιοι το δείρανε; Δεν ξέρω. Χιλιάδες άνθρωποι είδαν τι συνέβη.

Ας κάνει και μήνυση και αγωγή. Η διαιτησία αυτή δεν ήταν ανθρωπίνου λάθους, αυτή είναι η κρίση μου. Για να καταλάβετε, μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν 70-30 η κατοχή υπέρ της Παναχαϊκής, με 20 τελικές πάσες. Κι όμως ήταν 35-5 τα φάουλ 13-1 στο πρώτο ημίχρονο, οκτώ κίτρινες δόθηκαν στην Παναχαϊκή και μία στον αντίπαλο.

Ακόμη δόθηκαν πέντε οφσάιντ που καλύπτονται οι παίκτες μας, ένα πέναλτι που θα το έδινε ο πρόεδρος του Πλατανιά και ένα πέναλτι που δόθηκε στον Πλατανιά και δε θα το έδινε ούτε ο πρόεδρός του. Ο ίδιος διαιτητής έβαλε την Καλλονή στα πλέι-οφς. Είναι αυτός που μετά το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός κατήγγειλε ξυλοδαρμό».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: