Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Οι Ιρλανδοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος»


«Οι Ιρλανδοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος»
Την πεποίθησή του πως δε θα «πέσουν» αμαχητί οι Ιρλανδοί στον αγώνα κόντρα στους Ισπανούς, εξέφρασε ο μέσος των «φούριας ρόχας», Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, όπου τα πάντα είναι ανοιχτά.

«Για τις ιρλανδικές ομάδες ξέρουμε πως είναι πολύ περήφανες. Θα παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα παίξουν ως ομάδα», ήταν τα λόγια του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης για να προσθέσει:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι Ιρλανδοί μας ξέρουν, γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά μας, αλλά και εμείς ξέρουμε πως όλοι παίζουν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε νωρίς, γιατί αυτό θα κάνει πιο εύκολη τη συνέχεια. Εμείς θα παλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος».

Ο Αλόνσο αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αποφάσισε στο παιχνίδι με την Ιταλία να ξεκινήσει χωρίς φορ, κάτι για το οποίο δέχτηκε έντονη κριτική:

«Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτήν την τακτική αρκετά, δεν ήταν η πρώτη φορά. Το σύστημα λειτούργησε, αφού ο Φάμπρεγας κατάφερε να πετύχει γκολ. Πάντως, σημασία δεν έχει τι σύστημα διαλέγεις, αλλά πως το εφαρμόζεις και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, τότε λες πως πρόκειται για μία φανταστική τακτική και πως η απόφαση του προπονητή είναι σωστή. Εμείς είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με τον τρόπο που δούλεψε το σύστημά μας».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: