Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανοίγει τα... χαρτιά του ο Σάντος ενόψει Ρωσίας!!

Τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά στην σύνθεση της 11άδας για το παιχνίδι με τη Ρωσία αναμένεται να δείξει σήμερα, στις 17:00 (18:00, ώρα Ελλάδας), ο Φερνάντο Σάντος. Μία ώρα πριν θα γίνει η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσουν τέσσερις παίκτες...
Στη χθεσινή (13/06), πρώτη μετά το ματς με την Τσεχία, προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς με τη Ρωσία. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι και έτσι το πρόγραμμα ήταν, ως είθισται μετά από αναμέτρηση, χαλαρό.
Το σημερινό (14/06) δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό, καθώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δείξει τα πλάνα του σε ό,τι αφορά στους πρώτους έντεκα. Οι διεθνείς θα παίξουν, λογικά, «διπλό» σήμερα και από τις συνθέσεις των ομάδων ενδεχομένως να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
Ανεξάρτητα, πάντως, απ’ αυτό, στο ματς με τη Ρωσία η Εθνική θα παραταχθεί με αλλαγές. Οι Τζαβέλλας και Φετφατζίδης φαίνεται να συγκεντρώνουν αυτή την στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες απ’ όσους δεν έχουν αγωνιστεί στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ωστόσο καλό θα ήταν να περιμένουμε και την σημερινή (18:00 ώρα Ελλάδας) προπόνηση.
Προηγουμένως, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τους: Χοσέ Χολέμπας, Κώστα Μήτρογλου, Γιώργο Φωτάκης και Κώστα Φορτούνης. Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να τοποθετηθούν, τόσο για το παιχνίδι με την Τσεχία, όσο και για το επόμενο, με τη Ρωσία.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: