Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Χαλβατζάκης: «Πρωτάθλημα ανταγωνιστικό χωρίς Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει»

Στο Αθλητικό Μetropolis και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης
Για την κατάσταση στον ΕΣΑΚΕ: «Στον ΕΣΑΚΕ τα πράγματα πάνε πολύ δύσκολα όπως σε όλη τη χώρα. Το πρόβλημα είναι τι θα γίνει την Κυριακή στις εκλογές. Μη τυχόν και την Τρίτη που έχουμε εκλογές στον ΕΣΑΚΕ ασχολούμαστε με άλλα θέματα. Ο ΕΣΑΚ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξυγίανση του».
Για την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα: «Μετά από 20 χρόνια μέλος και γ.γ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου , από την οποία μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα πράγματα».
Για τις επιδιώξεις του: «Το πρώτο και κύριο θέμα έχει να κάνει με την οικονομική εξυγίανση του ΕΣΑΚΕ. Να συμμαζέψουμε όσο το δυνατό τα έξοδα. Για αυτό και πρότεινα να καταργηθούν αμέσως οι αμοιβές του δ.σ του ΕΣΑΚΕ. Το δεύτερο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει η νοοτροπία. Να λειτουργούμε πιο επαγγελματικά ως σύλλογος με τη παρουσία όλων. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί εάν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα. Το τρίτο έχει να κάνει με το μάρκετινγκ αλλά και με την επικοινωνιακή πολιτική. Να απευθυνθούμε στη νεολαία , στις γυναίκες , και στον κόσμο για έρθει πιο κοντά στο άθλημα».
Για τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα οποία πηγαίνουν κυρίως σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκού: «Μίλησα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί. Έχουν περάσει οι εποχές που ο καθένας τραβούσε το δρόμο του. Πρέπει να σταθούν δίπλα και να βοηθήσουν».
Για το πρόβλημα που προέκυψε με την υποψηφιότητα του Ευθύνη Ρεντζιά: «Θα αποφανθεί σχετικά το δ.σ. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις του. Ακόμα και εάν δεν εκλεγεί και δεν μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα μπορεί να είναι κοντά στον ΕΣΑΚΕ γιατί ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το χώρο».
Για τις υποψηφιότητες που είναι σχεδόν από τη Θεσσαλονίκη: «Οι τρεις υποψηφιότητες του Οικονομική, του Δαμιανίδη και η δική μου ήταν φυσιολογικές. Οικονομική και η δική μου είναι φυσιολογικές. Του Ρεντζιά ήταν λίγο ξαφνική. Αυτό δείχνει όμως ότι η Θεσσαλονίκη έχει παράγοντες. Πρωτάθλημα ανταγωνιστικό χωρίς Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει. Βέβαια κάποιοι έχουν ευθύνες που οι ομάδες έφθασαν σε αυτή την κατάσταση.
Δεν φταίει κανένας για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ που μετά το άρθρο 44 βρέθηκαν με χρέη . Δεν ευθύνεται κανείς για τον Ηρακλή που μετά τον Εμφιετζόγλου βρέθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Πρέπει να χειρουργούμε ομαδικά. Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να βοηθήσει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ με βάσει ένα σχέδιο πενταετίας να βγουν από την κρίση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: