Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Περνά καλά στο Λονδίνο ο Μόντριτς!!

Περνά καλά στο Λονδίνο ο Μόντριτς
Μπορεί ο Λούκας Μόντριτς να βρίσκεται με την εθνική του στο Euro και να κάνει τη δική του προσπάθεια για διάκριση της Κροατίας, οι φήμες, όμως, που αφορούν σε μια πιθανή μεταγραφή του από την Τότεναμ δεν λένε να κοπάσουν. Με αφορμή αυτές τις φήμες, ο μέσος των «πετεινών» έκανε δηλώσεις, που καθησυχάζουν τους οπαδούς των Λονδρέζων.

Ένα από τα δυνατά ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού είναι, αναμφισβήτητα αυτό του Κροάτη μέσου Λούκα Μόντριτς. Πολλές φέρονται να είναι οι ομάδες που ετοιμάζονται να κάνουν κρούση στην Τότεναμ για να αποκτήσουν το βραχύσωμο χαφ.

Ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε πως υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. «Δεν κρύβω πως υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για μένα. Έχω συμβόλαιο, όμως, με την Τότεναμ, οπότε δεν δίνω σημασία σε όσα ακούγονται.»

Θέλει, όμως, να φύγει από το Λονδίνο; «Η ζωή στο Λονδίνο είναι καλή. Δεν χρειάζεται να μεταμφιεστώ για να πάω για ψώνια ή για να βγω μια βόλτα», απαντάει ο Μόντριτς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη ζωή στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Μένει να δούμε αν αρκεί αυτό για να παραμείνει ο Λούκας στην Τότεναμ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: