Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Tι θυμήθηκε ο Ολυμπιακός από το Euro…!!

Tι θυμήθηκε ο Ολυμπιακός από το Euro…

Δεν ξέρω αν στον Ολυμπιακό το είχαν έτσι και αλλιώς στο μυαλό τους, αλλά αν δεν το είχαν σίγουρα μετά τα όσα είδαν στα δύο πρώτα ματς της Εθνικής θα πρέπει να το έβαλαν ή να το βάλουν. Επειδή λοιπόν όλο αυτό το διάστημα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα όνομα αριστερού μπακ για τον Ολυμπιακό, ούτε έχει πάρει το μάτι μου πουθενά την είδηση ότι πρόθεση τους είναι να πάρουν αριστερό μπακ, καλό θα είναι να σκεφτούν τι έγινε πέρυσι στην ομάδα τους.

Του Μιχάλη Τσόχου

Σε όλα μα όλα τα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς ο Βαλβέρδε δεν έβαλε τον Χολέμπας αριστερό μπακ, αλλά τον Μαρκάνο. Ως γνωστόν φέτος Μαρκάνο δεν υπάρχει, όπως επίσης δεν υπάρχει κανένα στόπερ (τουλάχιστον από αυτά που έχουν αποκτηθεί ως τώρα) που να μπορεί να παίξει αριστερό μπακ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν την δεύτερη μεγάλη τρύπα στο ρόστερ του, την έχει εκεί. Η πρώτη μεγάλη είναι στα χαφ μετά την φυγή των Ορμπάιθ και Μακούν και η δεύτερη είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν γράφω για το κέντρο της άμυνας γιατί εκεί υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ο Μέλμπεργκ όποτε και με τις προσθήκες των Μανωλά και Σιόβα, κενό δεν υπάρχει. Αν δεν μείνει ο Μέλμπεργκ οπωσδήποτε υπάρχει πρόβλημα και στο κέντρο της άμυνας.

Και επειδή πολλοί είναι αυτοί που ξέχασαν γρήγορα τον Μαρκάνο ή δεν είχαν εκτίμηση στις ικανότητες και τα προσόντα του, εγώ απλώς θα θυμίσω πρώτον ότι κάνει μεταγραφή αρκετών εκατ. ευρώ από την Ισπανία στην Ρωσία και δεύτερον και σημαντικότερον ότι ήταν ένας από τους δύο τρεις πρώτους σε συμμετοχές παίκτες του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν. Επαιξε πολύ περισσότερο και από τον Ορμπάιθ και από τον Μακούν οι οποίοι θεωρούνται μεγαλύτερες απώλειες.

Καλό θα είναι λοιπόν στον Ολυμπιακό είτε να το ξανασκεφτούν, αν το έχουν ξεχάσει, είτε να το βάλουν στο πλάνο τους, ότι η ομάδα έχει ένα πολύ επιθετικό αριστερό μπακ το οποίο είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να το θεωρήσει βασικό και αναντικατάστατο για τα δύσκολα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: