Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στο… τραπέζι και ο Μπουλαρούζ!!

Στο… τραπέζι και ο Μπουλαρούζ
Ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού σε μεταγραφικό πεδίο. Μετά την συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Λεονάρντο Ζαρντίμ, έγινε ξεκάθαρο ότι στον μεταγραφικό σχεδιασμό αποτελεί προτεραιότητα και η απόκτηση ενός στόπερ. Στο τραπέζι έπεσε και η περίπτωση του Καλίντ Μπουλαρούζ που εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους».

Όσο το θέμα του Μέλμπεργκ είναι σε αυτήν την φάση και οι πιθανότητες να μείνει όλο και λιγοστεύουν, δεν είναι λίγα τα ονόματα κεντρικών αμυντικών που έχουν γραφτεί για τους «ερυθρόλευκους» και λίγο πολύ είναι γνωστά.

Ωστόσο, τελευταία έφτασε στα γραφεία και ένα φαξ που πρότεινε τον Καλίντ Μπουλαρούζ. Ο 30χρονος Ολλανδός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη και βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro.

Είναι αλήθεια ότι τόσο το κασέ του (σ.σ ικανοποιητικό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού) όσο και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στο άκρο της άμυνας, τον καθιστούν μία ελκυστική επιλογή που στο ‘λιμάνι’ εξετάζουν σοβαρά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: