Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Ρέιντζερς!!

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Ρέιντζερς!

Ο Τσαρλς Γκριν είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Ρέιντζερς, έχοντας ολοκληρώσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δήλωσή του στο «SkySports»!

Η προσφορά του Γκριν ανήλθε στα 5,5 εκατ. Λίρες, ποσό με το οποίο η υπόθεση ολοκληρώθηκε θετικά για να περάσει ο σύλλογος από τα χέρια των διαχειριστών σε αυτά των επιχειρηματιών που πλαισιώνουν το νέο αφεντικό των «διαμαρτυρόμενων».

Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί και το αίτημα έγκρισης της αλλαγής ιδιοκτησίας στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκοτίας, από την οποία θα παραλάβει η Ρέιντζερς και τη σχετική άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Γκριν, έβαλε σε προτεραιότητα το θέμα του προπονητή, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Άλι ΜακΚόιστ στο «τιμόνι» της ομάδας, έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σκέφτεται και αυτός πολύ έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα νωρίτερα, είχε καταθέσει πρόταση για την αγορά της Ρέιντζερς και ο πρώην προπονητής του συλλόγου, Γουόλτερ Σμιθ, σε μια προσπάθεια που… τερματίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης στον Τσαρλς Γκριν.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: