Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: «Να υπάρξει ισονομία»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος του συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, Θεόδωρος Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή συνάντηση: «Μας έγινε χθες από τη διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής μια ενημέρωση του ιστορικού, το οποίο ήταν σε όλους λίγο πολύ γνωστό. Επίσης μας έγινε μια ενημέρωση και για τα οικονομικά της ομάδας, όπου η διοίκηση μας εξέφρασε τη βεβαιότητα της ότι μπορεί να σταθεί στη Σουπερλίγκα.

Για εμάς στο ΣΥΡΙΖΑ πολιτική αρχή μας είναι να υπάρχει ισονομία. Είναι θέμα αξίας. Αυτή είναι η πολιτική μας θέση.Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι διαφορετικό και για την περίπτωση του Ηρακλή. Τα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου είναι πολλά. Δυστυχώς έχει κλονιστεί η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου με τις συνεχόμενες αποφάσεις που παίρνονται που αναιρεί ή μία την άλλη. Είναι σκάνδαλο. Ότι είχε ισχύσει για τον Ηρακλή πρέπει να ισχύσει και για τις άλλες ομάδες, ή το ανάποδο. Αν ισχύσει κάτι άλλο για τις άλλες ομάδες να ισχύσει το ίδιο και για τον Ηρακλή».

Για τον τρόπο που μπορεί να αποκατασταθεί η αδικία: «Ξέρετε όλοι πως εδώ υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσες κυβερνήσεις προσπάθησαν και από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ και παρά την καλή διάθεση των υπουργών αθλητισμού, έπεσαν στον τοίχο της ΕΠΟ.
Αυτό που υποσχόμαστε εμείς είναι να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο πλαίσιο, όσο μας επιτρέπεται από το αυτοδιοίκητο για να υπάρξει ισονομία. Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν μέτρα και σαν σταθμά. Για τον Ηρακλή δυστυχώς θυμάστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που είναι θύμα. Στην κοινωνία μας δυστυχώς οι αδύναμοι πάντα την πληρώνουν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: