Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Οικονομίδης: «Χωρίς τη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει δυνατό μπάσκετ»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του συνδέσμου, Βασίλης Οικονομίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφερόμενος στο θέμα της εκλογικής διαδικασίας.

«Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο κ. Ρετζιάς βάσει καταστατικού. Ο κανονισμός δεν το επιτρέπει. Είμαι δέκα χρόνια πρόεδρος και τα τελευταία κοινωνικά προβλήματα δημιούργησαν ακόμη περισσότερες δυσκολίες και στο άθλημα. Κάτι που αγαπάς, δεν σε κουράζει. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από την ενασχόληση με τον αθλητισμό;

Πάντα μπορείς να κάνεις κάτι, διότι δεν υπάρχει σταθερά στον αθλητισμό. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Και το μπάσκετ είναι σε μια διαρκή εξέλιξη. Δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης εξυγιάνθηκαν πριν χρόνια με το νόμο τις ειδικής εκκαθάρισης και πάλι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Τα οποία ισχύουν και για άλλες ομάδες, αλλάζουν συνεχώς οι καταστάσεις».

Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης τόνισε:

«Το βασικό πρόβλημα είναι στη μητρόπολη του μπάσκετ, χωρίς τη Θεσσαλονίκη δε θα έχουμε δυνατό μπάσκετ. Δύο υγιείς ομάδες θα έδιναν άλλη χροιά στο πρωτάθλημα αυτός είναι ο στόχος. Οι ομάδες πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση , να είναι υγιείς».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: