Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Δεν τα πήγαμε πολύ καλά τις προηγούμενες 2 ημέρες αφού περάσαν 2/4 επιλογές. Με απογοήτευσε η Ολλανδία, στην οποία έβλεπα να παλεύουν μόνο ο Ρόμπεν με τον Φαν Πέρσι, «παιδική χαρά» η άμυνά της βρήκε και έκανε η Γερμανία με τον Γκόμεζ να σκοράρει δις και το Σβαϊστάγκερ να έχει ένα «στρέμμα γήπεδο» να περνάει εύκολες κάθετες μπαλιές, θα τους δούμε τους Γερμανούς με ομάδες που παίζουν σφιχτή άμυνα όπως ήταν η Πορτογαλία, παίζοντας από τα άκρα πλέον οι Γερμανοί, ψάχνοντας το κεφάλι του Γκόμεζ με τύχη μετά από κόντρα σκόραρε το μοναδικό γκολ. Καλή αλλά και επιπόλαια η Πορτογαλία προηγήθηκε με 2-0, με ενάν Ρονάλντο απογοήτευση καθώς έχασε 2 ανεπανάληπτα τετ τα τετ, ισοφαρίστηκε σε 2-2 από μια Δανία που έπαιξε με πάθος, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη προς το τέλος! Απογοήτευση η Ελλάδα βρέθηκε νωρίς να χάνει με 2-0 προσπάθησε να ισοφαρίσει μείωσε σε 2-1 αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Μαχητική και η Πολωνία που πήρε το Χ απέναντι σε μια Ρωσία που μου φάνηκε ότι δεν τα έδωσε όλα σε σχέση με άλλους αγώνες που την έχω δει!

Σήμερα έχουμε Ιταλία-Κροατία, όπου βλέποντας το προηγούμενο ματς Κροατία-Ιρλανδία, το σκορ ήταν πλασματικό, με έναν Μόντριτς να οργώνει το γήπεδο αφού οι Ιρλανδοί δεν πίεζαν, σήμερα όμως θα βρει 2 σκληροτράχηλα χαφ με πνευμόνια (Μαρκίζιο, Μότα) πιστεύω ότι αν οι Ιταλοί μπλοκάρουν τον Μόντριτς θα έχουν καταφέρει να «βραχυκυκλώσουν» το επιθετικό παιχνίδι των Κροατών κατά πολύ μεγάλο μέρος, τα σέντερ μπακ της Ιταλίας (Κιελίνι, Ντε Ρόσι) κάτι επιθετικούς σαν τον Μάτζουκιτς και Γέλαβιτς τους έχουν για πρωϊνό, οπότε δίνω με ρίσκο τον πρώτο λόγο για νίκη στους Ιταλούς (δεν έχουν παράδοση αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε). Στο άλλο ματς Ισπανία-Ιρλανδία, αν όπως δηλώνει ο Τραπατόνι παίξει επιθετικά και οι Ισπανοί παίξουν με κανονικό σέντερ φορ τότε θα μαζέψει πάλι πολλά γκολ οπότε θα πάω στο over.

Για την αυριανή ημέρα οι Γάλλοι έχουν το πρώτο λόγο απέναντι στους διοργανωτές Ουκρανούς διότι έχουν καλύτερη άμυνα σε σχέση με τους Σουηδούς καθώς και στην επίθεση τεχνίτες και γρήγορους απέναντι στην αργή άμυνα της Ουκρανίας θα βρουν χώρους, εδώ το παίξαν με τη φωτιά μέχρι το τέλος με τους Σουηδούς και παραλίγο να ισοφαριστούν. Στο άλλο ματς οι Σουηδοί πλέον καλούνται να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, θα πρέπει και οι Άγγλοι να ρισκάρουν οπότε δεν αποκλείεται να δούμε εκατέρωθεν γκολ.

Για το Σάββατο έχουμε την τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο όπου η Ελλάδα απέναντι στην Ρωσία χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί, πιστεύω ότι θα σκοράρει, αλλά η Ρωσία δεν αστειεύεται και μάλλον θα τα δώσει όλα (σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Πολωνία) οπότε G/G. Στο άλλο ματς φαβορί οι Πολωνοί αλλά οι Τσέχοι χτυπούν εκεί που δεν τους περιμένεις θα πάω και εδώ σε εκατέρωθεν γκολ.   

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΠΕΜΠΤΗ  14 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΙΤΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ   1 (2,35)
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ   OVER(2.5) (1,75)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ  2(2,08)
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G (1,83)

ΣΑΒΒΑΤΟ  16 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G (1,80)
ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ  G/G (1.83)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Caroline Celico)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: