Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Άστεγη η Λάτσιο!!

Άστεγη η Λάτσιο

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Λάτσιο με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας, όπως αναφέρει η “Gazzetta dello sport”. Αιτία το συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει η ομάδα της Ρώμης για να μπορεί να χρησιμοποιεί και την επόμενη χρονιά το «Ολίμπικο».

Το στάδιο «Ολίμπικο» ανήκει στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) και οι δύο ομάδες της Ρώμης, η Ρόμα και η Λάτσιο, καλούνται να υπογράψουν συμβόλαιο, όπου αναφέρονται οι όροι χρήσης του σταδίου από αυτές, για να εξακολουθήσουν να παίζουν εκεί.

Ο Κλαούντιο Λοτίτο δεν συμφωνεί με μερικούς από τους όρους αυτούς. Ο πρόεδρος της Λάτσιο, αν και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την CONI. Σημείο διαφωνίας αποτελεί το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλει η Λάτσιο καθώς και ο τρόπος που θα μοιράζονται κάποια από τα εισιτήρια της ανακαινισμένης προεδρικής κερκίδας. Η καταληκτική ημερομηνία για να επέλθει συμφωνία είναι η 20η Ιουνίου.

Αν οι δύο πλευρές δεν καταφέρουν να βρουν σημείο προσέγγισης, υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει η Λάτσιο χωρίς έδρα την επόμενη χρονιά. Ως εναλλακτική λύση έχει προκριθεί το στάδιο «Αρέκι» του Σαλέρνο, για το οποίο η ιταλική Λίγκα δεν έχει κάποια αντίρρηση.

Μένει να δούμε και τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, σε αυτήν την επικείμενη μετακόμιση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: