Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Γκατούζο: «Άλλη Μίλαν τα επόμενα χρόνια»

Γκατούζο: «Άλλη Μίλαν τα επόμενα χρόνια»

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μίλαν και αυτήν την περίοδο μελετά όλες τις προτάσεις που φτάνουν στον μάνατζερ του, για να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποτελεί παρελθόν από τη Μίλαν εδώ και μερικές μέρες. Οι «ροσονέρι» αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του δυναμικού μέσου και έδωσαν το «πράσινο» φως στον παίκτη να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του ως ελεύθερος.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Γκατούζο έπαψε να είναι οπαδός της Μίλαν. Με αυτή του την «ιδιότητα» ο Ρίνο μίλησε για το μέλλον της ομάδας. «Η οικονομική κρίση είναι εμφανής. Χρήματα δεν υπάρχουν. Ίσως θα έπρεπε να πούμε στους φιλάθλους μας την αλήθεια, πως για τα επόμενα 2-3 χρόνια το επίπεδο της ομάδας δεν θα είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει. Δεν γίνεται να είναι ανάλογο της φήμης μιας τέτοιας ομάδας.»

Το δικό του το μέλλον πως το βλέπει; «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω. Σας επιφυλάσσω έκπληξη. Πάντως θα είναι ομάδα του εξωτερικού, δεν μπορώ να παίξω για άλλη ομάδα στην Ιταλία, εκτός της Μίλαν.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: