Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΑΟΚ: Το οικονομικό απασχόλησε το ΔΣ!!

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με τα οικονομικά δεδομένα και το μπάτζετ της νέας περιόδου.
Το απόγευμα της Πέμπτης (14/06) ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση να ενημερώνει σχετικά με όσα συζητήθηκαν. Φυσικά, το ενδιαφέρον στράφηκε στο οικονομικό, στο μπάτζετ και στο θέμα των συλλήψεων των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:
«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στο συμβούλιο συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
Έγινε ενημέρωση των μελών για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της εταιρίας και πως θα διαμορφωθεί το μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος.
Συζητήθηκε διεξοδικά η διαφαινόμενη μείωση των εσόδων, από χορηγίες και τη μειωμένη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Αποφασίστηκε ότι εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα γίνει ραντεβού με τον Ηλία Βιολίδη για να διαπιστωθεί σε ποιό σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες για την αποπληρωμή οφειλών του τελευταίου ως τις 30/6.
Αποφασίστηκε ότι στη νέα μπουτίκ εταίροι θα είναι οι Ζήσης Βρύζας και Στέφανος Σαράτσης, με διαχειριστή τον τελευταίο και παράλληλα θα υπογραφεί μνημόνιο εμπορικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ώστε τα έσοδα να καταλήγουν στα ταμεία της.
Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τις συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και τέλος, έγινε αναφορά στις διαδικασίες που ακολουθούνται ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι απολύτως εντάξει στον έλεγχο της UEFA στις 30/6».

Δεν υπάρχουν σχόλια: