Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Όλοι ξέρουν το ενδιαφέρον για Ανάκογλου»

Για τα όσα αυμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ανάκογλου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», μίλησε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

«Δεν κάνουμε διακοπές, είμαστε πλέον υπάλληλοι των ομάδων. Πληρώνουμε το πάθος μας για μια ομάδα. Αυτό βέβαια δεν είναι καλό, γιατί βλέπετε τι συμβαίνει. Ο Πανσερραϊκός όλη τη χρονιά διαφήμιζε τον ΟΠΑΠ και στο τέλος μας λέει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα!Το ποδόσφαιρο έχει χρεοκοπήσει εδώ και καιρό. Πως θα αντεπεξέλθουν οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Football League με τα τόσα μικρά ποσά από τις χορηγίες» δήλωσε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας των Σερρών.

Ενώ για το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Super League τόνισε: «Πέρυσι ο πρώτος αντιρρησίας για να γίνουν οι ομάδες 18 ήταν ο κύριος Παπουτσάκης και τώρα θέλει να γίνουν 19! Γιατί δεν γίνονται και 36; Εμείς όλα αυτά τα λέγαμε πέρυσι. Αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, χωρίς να υπολογίζει ουσιαστικά τις υπόλοιπες».

Ενώ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Ανάκογλου αποκάλυψε: «Λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε πολλές φορές. Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον το ξέρουν όλοι, αλλά πρώτα θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες. Εμείς δεν προβάλλουμε αντίρρηση για την μετακίνηση του παίκτη, αλλά πρέπει να προφυλάξουμε και τα συμφέροντα του Πανσερραϊκού. Πρέπει να καταλάβουν στον ΠΑΟΚ, ότι αν αυτοί έχουν προβλήματα, φανταστείτε οι ομάδες της Β? Εθνικής. Αν βρεθεί μια μέση λύση, δεν υπάρχει πρόβλημα να παραχωρήσουμε τον παίκτη. Υπάρχει κρούση και από τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: