Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τέλος ο Ρέντναπ από την Τότεναμ!!

Τέλος ο Ρέντναπ από την Τότεναμ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ αποτελεί ο Χάρι Ρέντναπ! Ο Άγγλος προπονητής επιβεβαίωσε τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης και δήλωσε πως πως δεν θα συνεχίσει στον λονδρέζικο σύλλογο! Στα 3 εκατ. λίρες το ποσό της αποζημίωσής του!

Ο… χαμός που προκλήθηκε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης περί της έντονης φημολογίας που ξέσπασε για ενδεχόμενη αποχώρηση του Χάρι Ρέντναπ από τον πάγκο των «σπιρουνιών», φαίνεται πως τελικά ήταν… καπνός από σίγουρη φωτιά!

Ο Άγγλος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, το απόγευμα της Τετάρτης και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, υπήρξε έντονη διαφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες όσον αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και την πολιτική που θα ακολουθούσε η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Αυτός, όμως, δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο «διαζύγιο». Η οργή του μεγάλου αφεντικού του συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το «εισιτήριο» για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ παρά την κατάληψη της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα και ειδικά από τη στιγμή που στα μισά της αγωνιστικής περιόδου η Τότεναμ είχε φτάσει να διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο, είχε βάλει τον Λέβι σε σκέψεις.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Χάρι Ρέντναπ είχε εκφράσει και την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν του είχε γίνει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του (έληγε το επόμενο καλοκαίρι), δηλώνοντας πως: «Το θέμα είναι πολύ απλό. Όλα εξαρτώνται από την Τότεναμ. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου και αν θέλει η διοίκηση της ομάδας, τότε ας με φωνάξει να συζητήσουμε για την επέκταση. Είτε θα σκεφτούν πως “έκανε καλή δουλειά, άρα θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο” είτε ο Ντάνιελ (Λέβι) θα θεωρήσει όπως έπρεπε να κάνω πολλά παραπάνω».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ραντεβού του με τον Ντάνιελ Λέβι, το απόγευμα της Τετάρτης, ήταν και το πιο καθοριστικό για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Έχοντας διαψεύσεις, λίγες ώρες νωρίτερα, τα σενάρια που έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση αποχώρησης από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ο Ρέντναπ αντιλήφθηκε από τη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, πως δεν υπάρχει πλέον ταύτιση απόψεων για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με το «SkySports», εξερχόμενος από τα γραφεία του Λέβι, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που τον ήθελε να μη συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών».

Με αυτό τον τρόπο, μπαίνει τέλος σε μια χρονιά, κατά την οποία ο Ρέντναπ οδηγούσε σαν… τρένο την Τότεναμ μέχρι τα μισά της σεζόν, ταλαιπωρήθηκε από δίκες έχοντας φορτωθεί την κατηγορία φοροαπαλλαγής, η ομάδα έκανε τεράστια «κοιλιά», ο ίδιος βρέθηκε στον… κυκλώνα των εξελίξεων γύρω από τη διαδοχή του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και στο φινάλε, χάθηκε και το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χάρι Ρέντναπ αποτελεί παρελθόν, έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Τότεναμ….


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: