Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ντελ Μπόσκε: «Η Ιρλανδία δεν είναι μόνο άμυνα»

Να… αφυπνίσει τους παίκτες του ενόψει του σημερινού (14/06) αγώνα με την Ιρλανδία, για την δεύτερη αγωνιστική του Euro 2012, προσπάθησε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, τονίζοντας πως η Ισπανία θα πρέπει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεκτική…
Προσέχει για να… έχει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «φούριας ρόχας» να... χτυπάει καμπανάκι προ τους παίκτες του, μέσω της συνέντευξης Τύπου επισημαίνοντας ότι η Ιρλανδία γνωρίζει να κάνει πολλά περισσότερα από το να αμύνεται απλά!
«Ανησυχώ για κάθε πτυχή των αντιπάλων μας. Η Ιρλανδία έχει περισσότερες από μια επιλογές. Διαθέτει ψηλούς, δυνατούς παίκτες και είναι επικίνδυνη στα άκρα. Επίσης, οι επιθετικοί της προσφέρουν πολλά. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε κάθε άλλο, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ισπανίας.
Για να συμπληρώσει αναφορικά με την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Γκντάνσκ: «Μπορεί να κερδίσουμε, να χάσουμε ή να έρθουμε ισοπαλία, καθώς όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: