Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τα είπαν για όλους και για όλα…!!

Τα είπαν για όλους και για όλα…

Το πάθημα έγινε μάθημα την περσινή χρονιά και φέτος δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια στον Παναθηναϊκό.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων της διοικούσας επιτροπής, και συγκεκριμένα οι Γόντικας, Αλαφούζος και Σωπήλης (Ο Λεωνίδας Πολέμης έλειπε στο εξωτερικό) επί τρεις ώρες έθεσαν όλα τα αγωνιστικά και όχι μόνο θέματα του «τριφυλλιού».

Για μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων, αποδεσμεύσεις και διαπραγματεύσεις με αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Και τι αποφάσισαν;

Καταρχάς, να τηρήσουν ένα χρονοδιάγραμμα. Το οποίο λέει, όπως ζήτησε άλλωστε και ο Φερέιρα, πως μέχρι τις αρχές Ιουλίου που θα φύγει για προετοιμασία η ομάδα, να είναι σχεδόν έτοιμο το ρόστερ για να μην την... πατήσουν όπως και πέρυσι. Δηλαδή, να αποκτηθούν σίγουρα δύο-τρεις παίκτες ως τότε αλλά και να «καθαρίσει» το ρόστερ.

Δηλαδή. Να γίνει πρόταση για να ανανεωθούν κάποια από τα συμβόλαια που λήγουν. Συγκεκριμένα, στους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι και Καραγκούνη θα προταθεί ανανέωση. Ασφαλώς και με μειωμένα λεφτά από όσα έπαιρναν, αλλά. Καταρχάς, από αυτούς, μόνο ο Σπυρόπουλος είναι στα βασικά πλάνα του Φερέιρα. Εάν δεν δεχτεί ο αριστερός μπακ, θα αποκτηθεί κάποιος για βασικός, ενώ από πίσω έρχεται ο Χουχούμης από την ομάδα Νέων, που θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και αρέσει αρκετά στους «πράσινους».

Οι Σαριέγκι και Καραγκούνης, θα θεωρούνται εναλλακτικές λύσεις. Και επειδή είναι έμπειροι και έχουν και το απαιτούμενο κύρος, τους χρειάζεται ο Πορτογάλος όπως άλλωστε και ολόκληρος ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, θα γίνει συζήτηση με τους Μπουμσόνγκ και Κατσουράνη που έχουν υψηλά συμβόλαια κι αν δεν βρεθεί χρυσή τομή, θα προταθεί λύση της συνεργασίας.

Επίσης, συζητήθηκαν τα οικονομικά της ομάδας και το βάρος των «πράσινων» θα δοθεί στο να εξοφληθούν αρχικά τα χρέη της εφορίας, διότι αυτό εγκυμονεί κινδύνους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: