Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ορφανός: «Να αποκατασταθεί η αδικία»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ορφανός, μία ημέρα μετά και τη συνάντηση του με τη διοίκηση του Ηρακλή. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα όσα συζητήθηκαν: «Εκείνο το οποίο έχουμε αποδεχθεί όλοι είναι ότι υπάρχει μια κατάφωρη αδικία κατά του Ηρακλή. Ακόμα και σε εκείνους που ήταν λίγο πιο απομακρυσμένοι έγινε φανερό ότι ο Ηρακλής ήταν ένα αντικείμενο στοχοποίησης. Τον έριξαν τρεις κατηγορίες και έρχονται σήμερα η Σουπερλίγκα και η ΕΠΟ και προσπαθούν να μεταβάλλουν τις αποφάσεις και τις ποινές επειδή έξι ομάδες είχαν πρόβλημα. Ο Ηρακλής λογικά αισθάνθηκε αδικημένος.

Δεν μπορεί πριν έξι μήνες αυτές οι ομάδες να μην είχαν πρόβλημα και τώρα να έχουν. Πέρυσι δεν άνοιξε κανένας φάκελος. Ο Ηρακλής την πλήρωσε. Χθες έπεσαν πολλά θέματα στο τραπέζι με βασικότερο το πως θα αποκατασταθεί η αδικία. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε μια νέα αδικία αλλά να αποκατασταθεί η αδικία που έγινε πέρυσι. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει απαντήσεις. Η επιστροφή του στη Σουπερλίγκα θα ήταν η μόνη δικαίωση του».

Για το πως μπορεί νομικά να αποκατασταθεί η αδικία: «Πρέπει να μελετήσουμε κάποια πράγματα. Να δούμε την προδιάθεση της ΕΠΟ για το πως μπορεί να αποκατασταθεί ο Ηρακλής. Εδώ βέβαια έρχεται κι ένα ερώτημα. Μπορεί να εφαρμοστεί από φέτος, γιατί παλιότερα υπήρχε ένα νομικό καθεστώς ότι οι αποφάσεις ίσχυαν για την επόμενη χρονιά. Τώρα όμως έχει μπει νερό στο αυλάκι της ΕΠΟ. Πρέπει να δούμε ποιες κινήσεις θα μπορούσαν να γίνουν έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος».

Για την δήλωση του να κινηθεί άμεσα ο Ηρακλής: «Το 2011 το καλοκαίρι στις 8 Μαϊου μας είχε καλέσει ο Ηρακλής και είχα προτείνει 4 σημεία στα οποία έπρεπε να κινηθεί. Σε ένα από αυτά τους είχα πει να πάνε στα πολιτικά δικαστήρια. Ο ΟΦΗ το έκανε και δικαιώθηκε. Ο Ηρακλής το έκανε τον Αύγουστο, αλλά ήταν αργά πια. Ο Ηρακλής πρέπει να κινηθεί πιο επιθετικά και πιο γρήγορα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: